2001 Astra Sw Iç Aydınlatma Ve Mercek Modifiyesi.

Çok başarılı , ellerinize sağlık.

teşekkür ederim abi bilgilerin için bu dediğin bi-xenon ışığı ne kadardır merceğiyle beraber daha doğrusu bu bana kaça mal olur.[/QUOTE]

Ben mercegi bosch yada valeo kullanıyorum.Hella bunların 2 katı bazen geçiyor.

Mercek takımı100tl civarında.Esas parayı balast ampul tututıyor en hesaplıları h7 kit bu kitler 80tl ile 150tl arasında ama bun alınacagına d2s orjinal kit alınmalı takım 200tl civarında.
Mercek kapagı fiyatlarıda 20tl ile alacagın kapaga göre değişiyor 100tl arasında degişiyor.

Kısaca yedek far hariç maximum 400tl civarı ama kabaca fiyat bu.İşin başına geçip araştırıp alırsan dahada hesaplı fiyatlarada çıkabilir.

oktay abi sana iki sorum var birincisi basit sanırım ama ikincisi beni çok düşündürdü sorulara gelirsek

1) ben normal h7 kit alsam internette gördüğüm d2s soketlerinden alıp taksam o ampulü düzgün bir şekilde çalıştırabilirmiyim bahsettiğim kablo tıklayınız

2) kısa farlar yanmazken sadece sellektör yapabilirmiyiz orjinal bi xenonlardaki gibi düşün yani sadece merceğin içindeki perde hareket etmeyecek hem perde aktif olacak hemde xenon yanacak

oktay abi sana iki sorum var birincisi basit sanırım ama ikincisi beni çok düşündürdü sorulara gelirsek

1) ben normal h7 kit alsam internette gördüğüm d2s soketlerinden alıp taksam o ampulü düzgün bir şekilde çalıştırabilirmiyim bahsettiğim kablo tıklayınız

2) kısa farlar yanmazken sadece sellektör yapabilirmiyiz orjinal bi xenonlardaki gibi düşün yani sadece merceğin içindeki perde hareket etmeyecek hem perde aktif olacak hemde xenon yanacak

D2s orjinal philips-osram ampulü bu h7-h1-h4-kitleriyle verilen balastlar ile çalıştırabilirsiniz.

Kısa yanmıyor iken sellektörde takılacak xenon ampulününde aktif olması için Gen5 balast alırsan yapabilirsin.Takım halinde 400tl civarı.
Yada 150tl'ik falan yeni tip 55watlık h7-h1 kitler var balastları aynı tepkiyi verdiriyor.Fakat bu ani çakma darbelerine ne kadar dayanır bu tartışılır.O nedenle Gen5 balast şart diyebilirim.

teşekkür ederim oktay abi peki orjinal mercekli far mı daha avantajlı yoksa sonradan takılan mercek mi ? g kasaya uygun mercekli far buldum belki alabilirm xenon yapacağım zaman

Buldugun far büyük ihtimalle junyan tipi fardır.Tavsiye etmem.Sizin araçların orjinal mercekli far tipleri var ise olur tabiki o zaman mercek degişimi daha iyi olur.Junyan tipi farlara verecegin parayla mercek çalışmana yatırım yap daha hesaplı olur.

güle güle kullanın iç aydınlatma harika olmuş .

Çok beğendim tam istediğim aradığım bir çalışma olmuş iyi bi ön bilgi oldu benim için. Bende Mercek Uygulaması yapmayı dusunuyorum fakat bu mercek kapakları beni dusunduruyor zor bulunuyor galiba.

Söyleyeck söz bulamıyorum özellikle kadran mükemml olmuş güle güle kullanın

Geri