2001 B2 1.8 elegance & 2001 Laguna 2.0 RXE ??

  • Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan iceboy
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
efe ben de ikisi arasında aynı senin gibi kalırdım düşünecek olsam.
ama burak arkadaşın verdiği bilgilere göre sen vectraya yönel, ş.içi yakıt sıkıntı olmasın.
ikisi de çok güzel ama vectrayı iyi parlatmış 0 gibi duruyo :)
 
1.8 elegance vectra bir arkadaşımda vardı ne yalan söyliyeyim çok gezdik o arabayla ne o nede ben doyamadık elegance olduğu için harika özellikleri vardı kaldı ki senin resimde gösterdiğin araç Maşallah gerçekten çok diri duruyor ikisinin arasında düşünme bence şu soruyu sor kendine sokakta kaç tane vectra var kaç tane laguna var..
 


Bilgiler için teşekkür ederim ama bi noktayı anlamadım: Nasıl yani harareti sevmez? Radyatörü yada soğutma sistemindemi bir zayıflık var? Arabayı %90 şehir içi kullanıcam..Bizim astra f lerdeki gibi sürekli sabit olmayan bir hararet göstergesi mi var lagunalarda? Aslında Laguna ların kronik sorunları varmıdır ve varsa nedir bilgi verebilirseniz sevinirim kullanıcısı olarak? Tekrar teşekkür ederim.
Şehiriçi trafiğe girdinmi çok çabuk sıcaklık yükseltiyor. Ya da benimki öyledir yinede yanlış bilgi vermeyim. Yani gösterge öyle bir yükseliyorki her an lamba yanacakmış sanıyorsun. Gösterge hiçbir zaman sabit değil. Boş alana kaçıp biraz gazladığında resmen rahatlıyor araba. Sıcaklık düşüyor. Ben Laguna'yla şehiriçi pek rahat edemiyorum açıkçası. 2.el konusunu fazla bilmiyorum. Kısacası tam uzunyol arabası.
 
Geri
Üst