2001 model astra ile 2007 model astra'nın yalıtım sistemi aynı mı ?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan nolamaz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

nolamaz

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
arkadaşlar hep merak etmişimdir şimdi benim araba imzamda ki 2001 opel astra elegance bu biraz yol sesini alıyor şimdi 2007 astraya binsem aynı kasa yalıtımda bi farklılık olur mu ? ama şunu göz ardı ederseniz sevinirim haliyle bu 6 senelik araba kapı lastikleri yıprandı onun ki sıfır onu düşünmeyin.Sadece yol sesi motor sesi için ekstaradan önlem alındı mı yoksa hala 2000 modellerle aynı mı çıkıyor ? çok merak ediyorum teşekkürler şimdiden:good:

walla bende merak ediyom lastik sesi giryo içeri helede 170-180 den sonra sanki kapı açık kalmış gibi ses geliyo

ses konusunda çok memunum lastiklerim sorunsuz sadece biyeri açılmıştı onu yapıştırdım;)

kasa tamamen farklı illaki + yönde bir gelişme wardır. aradan 7 sene geçmiş çok uçuk kaçık derecede teknoloji gelişiyor. ama opel bazı konularda ucuza kaçtığı için devrim niteliğinde bi ses yalıtımı beklemiyorum :)

ben pirelli aldım.Aldığıma çok pişmanım tamam sürat lastiği virajlara falan son sürat giriyoruz fakat rahat değil çok sert bir lastik o yüzden ses miktarı arttı.Önerim almayın pirelli.

Bide arkadaşlar ben cevabımı tam alamadım.Aramızda 2001 astra'ya ve 2005-06-07 bunlardan bi modele sahip astraya binmiş arkadaşlarımız vardır hiç mi ikisine de binen yok asıl farkı onlar bilir şahsen kendi arabamızdan başka arabaya çok nadir binerim bunlar hiç biri opel değildi :D

arkadaşım sorunun cevabını yarın verebilirim. Bende 2001 cd var yarın arkadaş 2007 clasic alacak bayiye beraber gideceğiz. Dnüşte bakarım duruma senin için. ayrıca bende meraklandım.

şöyle söyliyim 2001 ine de bindim kendim de 2004 ünü kullanıyorum ama G kasalarda hiçbir farklılık yok süspansiyonlarının da sert olması içeriye biraz fazla ses almasına sebep oluyo bence altındaki yalıtımda biraz yetersiz ama H kasalarda illaki bi değişiklik vardır ses yalıtımı olarak bizim arabada özellikle 140-150 lere geldiğimde dikiz aynasının o kısmından kapının ordan acayip derecede rüzgar sesi geliyo hiç hoşuma gitmiyo bu durum

bende 2006 model classic kullanıyorum ne yol gürültüsü var nede ses biraz motor sesi alıyor o kadarda olur opelim benim

araçta kapı ve cam fitilleri yeni olduğu için herhalde dışarıdan pek fazla ses gemiyor. ama bir kaç yıl sonra ne olur bilmem. hız yapınca gene 2001 modelde olduğu gibi ses artıyor ve opel de uyanıklık yapıp teyp üzerinden sesin seviyesini artırıyor ....

kasa tamamen farklı illaki + yönde bir gelişme wardır. aradan 7 sene geçmiş çok uçuk kaçık derecede teknoloji gelişiyor. ama opel bazı konularda ucuza kaçtığı için devrim niteliğinde bi ses yalıtımı beklemiyorum :)
:good:

Geri