2001 Opel Vectra Angel eye + cam filmi buyrun içerde !

Allah ın izniyle jant ve yay da taktırcam. jantı 17'' düşünüyorum ama forumda bir kaç yazı okudum " jantla aracın kıç tarafı havada kalıyor", " çamurluğa sürtüyor" diye ... biraz korktum açıkcası
valla hiç vectram olmadı :) olan arkadaşlar cevaplarlar birazdan..

Kazasız belasız kullanın güzel görünüyor.. Yay jant konusuna gelince öncelikle kesinlikle yayınızı almalısınız daha sonrada o yaya göre sürtüp sürtmeyeceğini deneyerek jantı alırsanız sorun yaşamazsınız.. jantın çap büyüklüğü ile ilgili değil sürtme sorunu ofseti ile ilgili ofsetli bir 16" ile sürterken ofseti sınırı aşmayan bir 18" ile sürtme sorunu yaşamayabilirsiniz.. Ama bana sorarsanız bırakın jantınız dar 18 yerine sağlam ofsetli 16 veya 17 olsun aracınız 5 değilde 3 cm insin ofsetli jant herzaman daha kaslı gösterir aracı..
Kolay gelsin şimdiden
;)

ofset-i ne dmk :) cahilliğimi maruz görün

Est. Ofset jant genişliği yani ofsetli jantlar orjinal jantlara göre daha dışarıda durduğu için çamurluğa sürtüyor..
Şöyle de bir örnek üzerinde gösterirsek sanırım daha açıklayıcı olur ;)
0.jpg

Kazasız belasız kullanın güzel görünüyor.. Yay jant konusuna gelince öncelikle kesinlikle yayınızı almalısınız daha sonrada o yaya göre sürtüp sürtmeyeceğini deneyerek jantı alırsanız sorun yaşamazsınız.. jantın çap büyüklüğü ile ilgili değil sürtme sorunu ofseti ile ilgili ofsetli bir 16" ile sürterken ofseti sınırı aşmayan bir 18" ile sürtme sorunu yaşamayabilirsiniz.. Ama bana sorarsanız bırakın jantınız dar 18 yerine sağlam ofsetli 16 veya 17 olsun aracınız 5 değilde 3 cm insin ofsetli jant herzaman daha kaslı gösterir aracı..
Kolay gelsin şimdiden
;)
helal kardeşime:)

güzel olmuş arkadaşım ama ben şu farlara bi türlü ısınamadım sanki arabada basit kalıyor o farlar.. sadece xenon olsa daha kalite görünür gibi geliyo bana.. bu tabi bnm düşüncem kendi aracım için :)

@61TS061 usta sarı ışıkta öyle gözüküyor. xenonlu resimde pek belirgin gözükmüyor resim fakat gerçekten xenonla yırtıcı bi havası oluyor..

amam övdüm farımı :):):)

senin arabayı donanımhaberde görmüştüm ben :) araban çok güzel. genelde angelların üstünde xenonlarla kullanmayın yazıyor ona dikkat ettin mi? eğer merceklerin xenonlara göre yapılmamışsa mercekte çatlama veya eritme yapıyor aman dikkat et ;)

Geri