2001 vectra 1.6 comfort ( cdx version)

yay takma ethem abi.. sakın takma yazıktır dökersin arabayı..

bu arada kapı kollarını hemen hallet abicim.. birde cam çıtalarına karbon görünümlü film çek füme renk olsun süper durur..

yay iyi olmaz diyosun .... :confused: kapı kollarını halledecemde uzun iş .hepsini söküp boyatacam falan .zaman yok şimdilik .yada çıkmacılara gidip,orjinal boyalı kapı kolları alıcam. müsait zaman söküp takıcam.

güncelll :) :)

:D:D maşallah maşallah abi kazasız belasız

abi helal olsun valla insan soyleyecek soz bulamıyor helal helal helal ama benim
merak ettiğim şey evliysen yenge eline civi alıp aracı boydan boya nasıl cizmiyor hayret

abi helal olsun valla insan soyleyecek soz bulamıyor helal helal helal ama benim
merak ettiğim şey evliysen yenge eline civi alıp aracı boydan boya nasıl cizmiyor hayret

evliyim.... :) valla arabamı çizse herhalde boşarım :)

Masallah kazasiz belasiz

amiiin .cümlemize :)

yay takma ethem abi.. sakın takma yazıktır dökersin arabayı..

bu arada kapı kollarını hemen hallet abicim.. birde cam çıtalarına karbon görünümlü film çek füme renk olsun süper durur..

:good::good::good:

tebrikler.. takip ediyoz..:D

bence de cam çıtalarına gt lerde olduğu gibi karbon çek.. ben önceki vectrama yaptırmıştım harika durumuştu tabi orta kalınlıkta cam filmi ile birlikte..:D

dijital klima zaten farz oldu da..
bence kendini 10 katlayacak bişey yap motoru 1.6 let yap..:kop:

:good::good::good:

tebrikler.. takip ediyoz..:D

bence de cam çıtalarına gt lerde olduğu gibi karbon çek.. ben önceki vectrama yaptırmıştım harika durumuştu tabi orta kalınlıkta cam filmi ile birlikte..:D

dijital klima zaten farz oldu da..
bence kendini 10 katlayacak bişey yap motoru 1.6 let yap..:kop:

motora el atmayacağım. orjinal olarak kalsın :)

Geri