5 Haz 2012 #11 The Day Walker Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 5 Mar 2008 Mesajlar 3,325 Tepkime puanı 5 Puanları 38 Yaş 39 Siteyi ziyaret et baycengiz' Alıntı: aracım 94 bin de ve lpg li deyil benzin yada bujiden kaynaklı olabilir diye düşünüyorum .. Genişletmek için tıkla ... telefonda dediğim gibi buji+buji kablosu+boğaz temizliği hepsi etkendir Cengiz bey
baycengiz' Alıntı: aracım 94 bin de ve lpg li deyil benzin yada bujiden kaynaklı olabilir diye düşünüyorum .. Genişletmek için tıkla ... telefonda dediğim gibi buji+buji kablosu+boğaz temizliği hepsi etkendir Cengiz bey
6 Haz 2012 #12 A AlicanNalbat Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 6 Tem 2010 Mesajlar 353 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Yaş 34 Siteyi ziyaret et The Day Walker' Alıntı: telefonda dediğim gibi buji+buji kablosu+boğaz temizliği hepsi etkendir Cengiz bey Genişletmek için tıkla ... arkadaşa katılıyorum.
The Day Walker' Alıntı: telefonda dediğim gibi buji+buji kablosu+boğaz temizliği hepsi etkendir Cengiz bey Genişletmek için tıkla ... arkadaşa katılıyorum.