2002 astra elegance sedan alınır mı

mahmutanil

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Katılım
9 Kas 2010
Mesajlar
19
Tepkime puanı
0
Puanları
0
Yaş
32
Siteyi ziyaret et
yakın bir tanıdığımdan bu aracı almak istiyorum 20000 diyor. 100000 km de araç boyası dahi yok bakımları günü gününe yapılıyor bildiğim bir araç sizce allınır mı bu fiyata yardımcı olursanız sevinirim
 
alınır neden alınmasın...tanıdık bir arkadasım batmanda 2001 astra almış 21000 tl ye...renk gümüş gri hata boya yok 120000 deymiş. lpg li...
 
Araç dediğin gibiyse alınır.
 
Araç lpg li ise td temiz ise alınır, En azından bildiğiniz bir araç, gözümüz arkada kalmaz. Yani bin lira daha ucuzunuda bulabilirsiniz lakin bu sefer içiniz rahat etmeyecek.

Saygılar.
HTC cihazımdan gönderildi.
 
araç tertemiz adam bebek gibi bakıyor arbasına.sadece acaba ben satarken zorlanır mıyım diye düşünüyorum daha çok. 3 4 sene binerim heralde(lpg li araç)
 
Son düzenleme:
Her araç satılır, fiyatta esneklik sağlandığı sürece kimsenin aracı elinde kalmaz. Ama ben bu aracı 20.000 TL ye alayım, 3-5 sene bindikten sonra aynı fiyata veya yakın bir fiyata satabilirmiyim diye soruyorsanız cevabımız hayır olur. Malüm artık arabalar yatırım aracı olmaktan çıktı.
 
satacak malın olsun elbet satılır...
 
bence hiç teretdüt etme al ama dediğin gibi ise km 'sinide doğru olduğundan eminsen. fiyat konusuna gelince 2003 model aracıma 2,5 yıl önce aldığım fiyatı hala veren var.
 
Mahmut Bey almayacaksınız ben alabilirim :)
 
Geri
Üst