eksper mi acsak abiAlmayı planladığınız araç piyasada peynir ekmek gibi gidiyor diye tabir edilen araçlardan birisi. Alırken iyi bir ekspere gösterek gönül rahatlığı ile alabilirsiniz. Şimdiden hayırlı olsun.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
eksper mi acsak abiAlmayı planladığınız araç piyasada peynir ekmek gibi gidiyor diye tabir edilen araçlardan birisi. Alırken iyi bir ekspere gösterek gönül rahatlığı ile alabilirsiniz. Şimdiden hayırlı olsun.
renaultun otomatikRenault 1.5 DCI EDC, motor ve şanzıman tipli araçları araştırın. Sonuçları sizin tamda aradığınız tarzda olabilir.
Megan 4 su kesinlikle tavsiye etmiyorum çünkü şanzıman yazılımı iyi değil tam 4 ay yazılım bekledik ve hala sıkıntı yaşamaya devam ettik1.5 dci otomatik megane 4 odullu motora sahip bir aractir. Tamam sanzumani cift kavramali edc fakat yinede motorunda kolay kolay skinti yasamazsiniz.Sanzumanindada kavrama degidimi yapilir zamani geldikce
Toyota veya Honda abicim ilk tercihiniz bu araçlar dan yana olsun abimOnu listeye eklemedim cunku ikinci el temizleri full olanlari 110 ve uzeri
Sizde sanzumanina oyle diyosaniz bisey diyemem zaten powershift, edc, dsg gibi sanzumanlar skintili sanzumandirMegan 4 su kesinlikle tavsiye etmiyorum çünkü şanzıman yazılımı iyi değil tam 4 ay yazılım bekledik ve hala sıkıntı yaşamaya devam ettik