2002 Saab 9-5 2.0t -2002 Alfa 166 V6 2.0t -2001 Volvo S60 2.0t-1998 7.28 iL mi?

  • Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan caliman
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
bahsettiğin otomobillerin hepsi zarar ettirecek modeller çünkü kasaları büyük yaşları fazla durumdalar onların yerine alfa 159, bmw 320, audi a4 deseydin benim sıralamam bmw, alfa, audi olurdu alfayı audinin önüne koymam daha iyi olması değil tipi daha iyi olduğu için olurdu,

Yok ben kendi belirttiğim otomobillerden birini istiyorum dersen benim tercihim

Audi a6 1.8 t
bmw 525 i

olurdu

zaten dikkat edersen tercihlerine bakarsan prim yapan modellerin bile kupon prim yapmayan modellerini seçmiş ;) yani misal 7.28 7 kasalar içinde hiç makbul değildir tercihde edilmez bmw 5.25 de keza 5 kasa içinde öncelikli tercihli model değildir ikinci elide çok zayıfdır alışıda o yüzden ucuzdur.. keza s60 ve a6 segmentinde bmw mercedes den sonra prim yapan araçlardır yani onlarında ikinci eli alışıda çok ucuzdur satışıda..

araçlar bence güzel seçilmiş belliki az parayla büyük keyif prestij yapmak istiyor arkadaş.
 
Haklısın seçtiği modeller aynen bahsettiğin şekilde makbul olmayan modeller mesela 7.28 hiç tercih edilmez 525 de o kadar olmasada aşağı yukarı öyledir hatta a6 1.8t de a6 olarak tercih edilmez

o yüzden bende kasa küçültüp model yükseltmek daha iyi olur diye düşündüm
 
alfa guzel arabadır ... bır alırken bırde satarken sevındırır ..
 
Merhaba yorumlarınız için çok teşekkürler. Bilinçli isabetli ve samimi.

Kendimde calibra vardı sattım ve evet dediğiniz gibi babamıza araç dusunuyoruz.

Ucuza ust sınıf bişeyler olacak.

166 nın 2.0 turbo 6 silindir modeli var ve çok performanslı.

5 25 ve 7 28 tercih edilmeyen modeller o yüzden fiyatları düşük. 728 almak daha mantıklı cunku 5 25 le vergisi aynı;))

Saabı servisi olsa biraz;) Direk alırım

Arastırmalarım sonucu volvolar 120 binde şanzıman bozuyomuş heleki otomatik vitesten kaçmak gerekiyormuş.

Audi 1.8t ise çok hantalmış...

Alfanın 166 harici araçları çok çürük,147 ler mesela cukura girince kapısı kasılanını duydum...Cuero sportivo diyip uzaktan sevmeli D;) Alfadan araştırmalar sonucu vazgeçtim gibi.

Bu grupta gül olup dikenine katlanılacak Saab gibi

Size şöyle diyim Vectra gt 93 modeli aratmayacak bir model olmalı, En az gt kadar performanslı olmalı yoksa ölürüz diyip duruyor;) Durum böyle
 
olaya vergi gözüyle bakmayın zaten seçdiğiniz araçların hiç biri vectra gt yi aratmaz belki audi 1.8t

bmw 5.25 daha performanslı daha serisidir 7.28 e göre ve binici aracıdır..
5.25 in ağırlığı 1530 kg dır 7.28 in ağırlığı 1730 kg dır..


alfa konusundada kim demişse bilmiyorum biraz sallamış sanki çevremde çok alfacı arkadaşım oldu yakın arkadaşımda 156 2.5 v6 vardı 190 beygirlik araç 10 sene bindi geçen sene sıfır c180 aldı hayla alfada alfa diyor aracını çok arıyor keşke bunu almasaydımda alfama 3 bin 5 bin ne kadar masrafı varsa yapıp sıfırlayıp binseydim diyor..

tamam alfanın sorunları komedidir hiç bir araçda olmayan ilginç alaturka sorunları vardır ama çürük tabiri çok ağır bence..

bence o gurupda gül olup dikenine katlanıcak benim fikrim tek araç bmw 5.25 o motor o kasanın hakkını verir uçurur en azından parça sıkıntısı yaşamassınız 5.20 kasaların her türlü parçası uyar ordan bir avantajınız olur ikinci elde şu seçdiğiniz araçlar içinde gene elden en hızlı çıkıcak arabadır.. çünkü türkiyede 3 ve 5 kasa meraklısı devasal bir bmwci kesim var..

saaba gelince bir kaza yapsanız siz o arabanın parçasını nerden bulucaksınız hadi onu bırakın resmi servise soksanız o aracın parça fiyatı dünya paradır.. tamam bu araçları alması var satmasıda var yukarda saymış olduğunuz araçların hepsini satarsınız öyle yada böyle ama saabı inanın satarken çok çok zorlanırsınız zaten sizde ikinci el alıcaksınız aracı hani sıfır alsanız bir laf etmem..
 
2002 166 tb Füme/kırmızı deri - Brc sequent lpg li .Boyasız

20.500 e alındı
 
Seçimi zor hepsi birbirinden güzel arabalar ama binmesi zor. arabaların parça fiyatları çıkaracağı sorunlar yakıt tüketiminin yanında solda sıfır kalır : ))))

İlede bu tip araçlara kafayı taktım dersen 2 ay daha bekle fiyatlar biraz normale düşsün gümüş 3.30 ci al.
 
Geri
Üst