sürekli aynı konu sürekli aynı yorumlar çok ilginç gerçektende,,,yani 1.6 nın neyi yeterli değildir anlamam,,,vectra 1.6 yetmiyosa,,, 1.4 dizel ufak tüm arabalardan tutunda,,,audi a4 1.6 a3 1.6(ister fsi ister 102bg lik 8v),,,,,daha sayamıyacağım yüzlerce arabanın hiçbiri alınmamalı,,,,tamam klimayı açacınca alt devirler kesinlikle ölüyo 3000d/d ya kadar,,,,bi vites küçültürsün hızlanmaya devam edersin ,,elbette bizde şöle seri araba böle seri araba demiyoruz ama bu kadar da yerden yere vurulcak durumda vahim bi araba değil yani,,,,gerçi 100 lerce kere yazılmış çizilmiş bi durum,, ben belki ilk defa yazıyorum vectra 1.6 nın performansı için,,,kullanan anlar diyorum sadece,,,,elbette 2.0 motorlu bi arabadan inipte binersen alışman uzun sürer belkide seni hiçbizaman memnun etmeyebilir,,,,
benim izlenimlerim yol tutuş ve fren performansı çok üstün şehir içi trafik ortamında da en çok işine yarıcak özellikler bunlar zaten,,,,,,kliması çok iyi ve hızlı bi soğutma ısıtma yapar,,,,konfor için cidden herşey dünülmüş,,bende tamamen şehir içi kullanımında 8.3-8.4 lt çivarı yakıyorum zamlarla beraber km de 245-250ykr eder heralde,,bence memnun kalıcağın bi araç olur,tüp işine de zaman karşıyım ama dizel bi araçtan sonra ve çok km de yapıyosan düşünebilirsin,,,genede ben sevmiyorum kendi adıma,,güzel temiz bi araç bulman dileğiyle,,, hayırlısı olsun senin için............aklına takılan başka soruların varsa her zaman sorabilirsin..........