2003 ASTRA COUPE linea rossa

ky665025smalllu4.jpg
ky665028smalldo5.jpg

Maşallah Allah Kaza Bela Wermesin...
logodrehungom5rk7.gif
opel1ou0wv9.png
bjkswv7.gif

arabaya varya bittim desem yeridir yani o biçim bişey değil nazar değdirecem (Allah korusun) ondan korkuyorum ama keşke demeden de geçemiyorum paraya kıysaydında orjinal kolçak alsaydım böyle bi arabaya onun dışında arka stopların siyahlığı iyiydi bence böyle çok siyah olmuş tabi öneri sadece benimkiler Allah kazasız belasız çiziksiz günlerde kullanmayı nasip etsin

Arkadaş ben seni eskişehirde gezerken görüyorum. bi gün tanışalım mini buluşma yaparız. araban güzelmiş Allah kaza bela vermesin.

M@honi' Alıntı:
arabaya varya bittim desem yeridir yani o biçim bişey değil nazar değdirecem (Allah korusun) ondan korkuyorum ama keşke demeden de geçemiyorum paraya kıysaydında orjinal kolçak alsaydım böyle bi arabaya onun dışında arka stopların siyahlığı iyiydi bence böyle çok siyah olmuş tabi öneri sadece benimkiler Allah kazasız belasız çiziksiz günlerde kullanmayı nasip etsin

sağolasın orjinal çok para be kolçakta ama custom yapacam kolçağıda parlak olan yeri kırmızı deri kaplatacam döşemelerle alakalı olacak stoplarda çok kara diil be transparan boya olduğu için yanınca hiç boyası belli olmuyo ayrıca 3. stobuda boyadım dün onunda fotosunu koyacağım o yok gibi gözüküyodu bagajda şimdi güzel oldu....

Geri