2003 Astra G Alınırmı?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Efeem
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Astra G 1.4 GL herhalde. o parayı ben vermem. 1.6 CD Ya da Elagance olsa o paradan ffazlasını eder.

yazık o parayaaa yazıkkkkkkkkkkkkk kım sokuyorr aklınıza bu arabalarııı kardeşim kış ayındayız para sıcak tutar o arabaya vereceğinee sende kalsın sıcacık işdeee:):):)

Bana kalırsa bende tercih etmezdim.1.6 CD veya elegance lar daha uygun gibime geliyor.16-17 ye daha uygun araçlar bulunabilir sanırsam.

Modeline göre km çok 2001 focus verelim LPG'li bordo 4 airbag klima abs ön camlar elektirikli v.s.

yorumlara göre su cıkıyor 1.6 -- 2000-2001 mi yoksa 2003-2004 model 1.4 mü tabiki 1.6 daha iyi fakat aynı model dusunursek aralarında en az 3000 ytl fark var

Şehir içi kullanıyorsan alınır binilir performans farkıda hissetmezsin. Şehir efsanesi olmuş 1.4 motoru görünce çekmiyolar lafı performans olarak Astra H 1.6 ile Astra G 1.4'ün performansı aynıdır.

Şehir içi kullanıyorsan alınır binilir performans farkıda hissetmezsin. Şehir efsanesi olmuş 1.4 motoru görünce çekmiyolar lafı performans olarak Astra H 1.6 ile Astra G 1.4'ün performansı aynıdır.

Ben mi yanlış anladım.Astra H 1.6 ile G 1.4 ün performansı aynı demişsin.Biraz açarmısın,nasıl bi performans bu.

Geri