2003 corsa c 1.7 dtı

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan freedige
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Allah kaza bela vermesin, fiber aksamlardan kurtul bence.

herkese teşekkür ederim yorumlarından dolayı. dediğim gibi aracı alalı 10 gün felan oldu. şimdilik bu şekilde binmek zorundayım. maddi durumdan dolayı. ama yaza daha iyi bir görüntüye sahip olacak inşallah.yapıştırmalar çıkacak. body kalır sanırım ama aracı önden 2 3 cm arkadanda birkaç cm daha fazla basıp kullanıcağım. lastik ebatları 195/45/16 sürtme problemi yok. spor yay ve amortisör var ama markalarını bilmiyorum. sürtme olsada önemli değil zaten. daha önce kayseri sokaklarını süpürdüğümüz çok olmuştu :)
buda en son sattığım aracım ve en yüksek olduğu halidir. :good:

ben sürtme derken yere sürtmeden bahsetmemiştim :) corsalarda genelde lastiğin çamurluğa sürtme durumu vardır. spor yay kullanan ve 15''-16'' jant takan hemen hemen herkezde yaşanılmış bir sorundur.

ben sürtme derken yere sürtmeden bahsetmemiştim :) corsalarda genelde lastiğin çamurluğa sürtme durumu vardır. spor yay kullanan ve 15''-16'' jant takan hemen hemen herkezde yaşanılmış bir sorundur.
Evet bende yere sürtmeden bahsederek demiştim zaten "kayseri sokaklarını süpürdük" diye.şu an için araçta 16" jant olmasına rağmen dört kişi ile sürtme yapmadı. ama ön tarafta davlumbazlar yok şu anda. pazartesi takılacak umarım. inşallah sürtme ozamanda olmaz.

dscf3051zzzz.jpg
dscf3067zzzzz.jpg
dscf30952zzzzz.jpg

Geri