2003 Vectra C den 2010 İnsignia Geçiş !!!

kadir5050

Kayıtlı Kullanıcı
34-İstanbul
Siteyi ziyaret et
Arkadaşlar 2003 model c kasa vectram var. aracımdan gayet memnunum. sürüş yakıt herşeyiyle mükemmel bir araba. modelini bilmesem 2010 model araç kadar konforlu ve rahat. aracımın yaşından ve üretimi durduğundan dolayı en ufak bır parça ihtiyacım olduğu zaman cok cok pahalı. (arka plastık tampon karlığı düştü 450tl istiyor çıkmacı bile, wosvagen grubu parçaları 150 200 mertebesinde) sırf bu yuzden canım sıkılıyor. birde zamanla daha çok masraf açacağından ve yaşını gençleştirmeyi düşünüyorum. 2010 model insignia baktım 45 bin tl civarı ve çok fazla çeşitleri var. doğru düzgün en çok tutulan hangisi araştırmadım fakat böyle bir geçiş yapayım mı ? sonra pişman olur muyum? insignia kullanan binen arkadaşlar daha çok yorum yaparsa sevinirim.
aracım 30 bın tl ederse üzerine 15 bın tl verıp 7 yaş gençleştirdiğim zaman vectra c ki gibi hem yakıt hem konfor bulabılır mıyım ? bu araçlarda içine girip uzun sure kullanmadığın zaman bilinmiyor.

Arkadaşlar 2003 model c kasa vectram var. aracımdan gayet memnunum. sürüş yakıt herşeyiyle mükemmel bir araba. modelini bilmesem 2010 model araç kadar konforlu ve rahat. aracımın yaşından ve üretimi durduğundan dolayı en ufak bır parça ihtiyacım olduğu zaman cok cok pahalı. (arka plastık tampon karlığı düştü 450tl istiyor çıkmacı bile, wosvagen grubu parçaları 150 200 mertebesinde) sırf bu yuzden canım sıkılıyor. birde zamanla daha çok masraf açacağından ve yaşını gençleştirmeyi düşünüyorum. 2010 model insignia baktım 45 bin tl civarı ve çok fazla çeşitleri var. doğru düzgün en çok tutulan hangisi araştırmadım fakat böyle bir geçiş yapayım mı ? sonra pişman olur muyum? insignia kullanan binen arkadaşlar daha çok yorum yaparsa sevinirim.
aracım 30 bın tl ederse üzerine 15 bın tl verıp 7 yaş gençleştirdiğim zaman vectra c ki gibi hem yakıt hem konfor bulabılır mıyım ? bu araçlarda içine girip uzun sure kullanmadığın zaman bilinmiyor.

45bin tl lik insignia daha fazla üzer seni bence...
Vectra c kasanın parçalarının çok pahalı olduğu konusu tartışılır.

Daha yeni boyasiz kazasiz 2009 flexride sasili insignia 1.6T LPG li 90 bin km de miydi neydi dostum satti 50.000TL ye.
Ama piyasaya bakiyorumda ucuz gitmis.

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Vectranın parçası pahalı değil bence.arka tampon karlığı bulunamayan riskli bi parça o yüzden.örnek vereyim arka çakmaklık kapağını bulamıyorum bir türlü bulursamda pahalı satacaklar.ama ateşleme bobini 150 tl çok iyi fiyat benzin pompası 120 tl.gibi.
İnsigniaya geçmeyi çok düşündüm bayadır vectra c kullanıcısı olarak.ama 1.6 t lerin lpg uyumu sakat geliyor nedense turbo dan dolayı.gerçi çok iyi lpg kit ve çok çok hassas bir lpg kalibrasyonu ile sorun çıkarmayacağınıda biliyorum ama şimdilik vectra c daha mantıklı gibi

E6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sakarya da 1.4t fabrikasyon lpg li 2015 araç 54 bin tl ye satılıyordu geçen hafta 22 bin kmde. bu akşam bir arkadaşa göstermek için ilana baktığımda araç galeri eline geçmiş 55.750 ye çıkmış fiyatı. ınsignia düşünen o araca baksın.

HUAWEI MT1-U06 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Öncelikle herkesin yorumu için tşk ediyorum. Anladığım kadarıyla insignia mükemmel araba geç diyeni görmedim. Şimdilik vectra c ye binmeye devam edelim.
parça konusunda opel ve audi parçaları çok pahalı. başka markalarında pahalıdır bilmiyorum ama bu kadar da eski model araçların parça fiyatları daya uygun olmasını beklerdim.

Kardeş insignia güzel araç fakat motor seçenekleri sıkıntılı eğer illede insignia ise dizel olmasını tavsiye ederim benzinlinin motorlusu LPG sıkıntı çıkartıyor supap eritme sorunu var yağlı sistemle önlemeye çalışılıyor ama ne kadar etkili olduğu tartışılır o parayı insigniaya verene kadar 2012 yada 13 astra j Sedan öneririm

Sent from my iPhone using Tapatalk

Sakarya da 1.4t fabrikasyon lpg li 2015 araç 54 bin tl ye satılıyordu geçen hafta 22 bin kmde. bu akşam bir arkadaşa göstermek için ilana baktığımda araç galeri eline geçmiş 55.750 ye çıkmış fiyatı. ınsignia düşünen o araca baksın.

HUAWEI MT1-U06 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hocam o araçta bir sıkıntı var bence, sadece kar düşmesi değil mesele. Yoksa o fiyata verilmez diye düşünüyorum.

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Öncelikle herkesin yorumu için tşk ediyorum. Anladığım kadarıyla insignia mükemmel araba geç diyeni görmedim. Şimdilik vectra c ye binmeye devam edelim.
parça konusunda opel ve audi parçaları çok pahalı. başka markalarında pahalıdır bilmiyorum ama bu kadar da eski model araçların parça fiyatları daya uygun olmasını beklerdim.
Kadir bey merhaba. Şubat ayında 6000 km deki 2015 astra j 1.6 sedan aracımı satıp 2012 1.4T İnsignia ed.elegance aldım 60 bin km de stil paketli afl farlı vs.. Arada dağlar kadar fark var. Segment farkı var en başta. Ben aldıktan sonra kayınbiraderim mart ayında 2005 model 78 bindeki vectra c design ed. aracını satıp aynı araçtan aldı. 2012 1.4T insignia ed.elegance. onun yorumu kesinlikle insignia farklı bi araba. Düşünüyorsanız kesinlikle tavsiye ederim. O fiyatlara d segmentinde o kalitede başka araba yok. Ancak 45 e alacaklarınız sorunlu olabilir. 50 civarında bakmalısınız.
Yakıta gelince istanbul trafiğinde 28 km ortalama hız ile 3500 km nin ortalaması 8.3 lt.

Kadir bey merhaba. Şubat ayında 6000 km deki 2015 astra j 1.6 sedan aracımı satıp 2012 1.4T İnsignia ed.elegance aldım 60 bin km de stil paketli afl farlı vs.. Arada dağlar kadar fark var. Segment farkı var en başta. Ben aldıktan sonra kayınbiraderim mart ayında 2005 model 78 bindeki vectra c design ed. aracını satıp aynı araçtan aldı. 2012 1.4T insignia ed.elegance. onun yorumu kesinlikle insignia farklı bi araba. Düşünüyorsanız kesinlikle tavsiye ederim. O fiyatlara d segmentinde o kalitede başka araba yok. Ancak 45 e alacaklarınız sorunlu olabilir. 50 civarında bakmalısınız.
Yakıta gelince istanbul trafiğinde 28 km ortalama hız ile 3500 km nin ortalaması 8.3 lt.

Öncelikle yorumun için tşk ederim. araç model yükseltmeyi düşününce benzeri araçlara da baktım. mesela Renault Latitude, Opel insignia , Citroen C5, Wosvagen Passat yada Jetta , Audilerin parçası çok pahalı olduğu için es geçtim.
Şimdi bu araçlara baktığım zaman fiyatları aşağı yukarı aynı modelleri farklı olabilir. 2003 model bir araçtan hangisine geçmem gerektiği konusunda sizinde yorumlarınızda olduğu gibi eş dost kullandığı araçların yorumlarını dikkat ediyorum.
İnsignia konusuna gelince çok farklı modelleri var. en çok hangisi tutuluyor en az masraf açmayan gibi hem yorumlara hemde kullananların düşüncelerini merak ediyorum.
Açıkcası kendim direksiyonuna oturup deneme sürüşü yapmadan da almayı düşünmüyorum.
Fiyat olarak 45 yazma sebebim de sahibinden de 40 ile 50 arasında birçok araba gördüm ortalaması temsili olması manasında yazdım. 5 lira fazla olsun masraf açmayan olması düşüncesindeyim.
sizden önceki arkadaş Astra j önerdi ve sizde aksine İnsignia deyince insanın kafası elbet karışıyor...

Geri