Arkadaşlar 2003 model c kasa vectram var. aracımdan gayet memnunum. sürüş yakıt herşeyiyle mükemmel bir araba. modelini bilmesem 2010 model araç kadar konforlu ve rahat. aracımın yaşından ve üretimi durduğundan dolayı en ufak bır parça ihtiyacım olduğu zaman cok cok pahalı. (arka plastık tampon karlığı düştü 450tl istiyor çıkmacı bile, wosvagen grubu parçaları 150 200 mertebesinde) sırf bu yuzden canım sıkılıyor. birde zamanla daha çok masraf açacağından ve yaşını gençleştirmeyi düşünüyorum. 2010 model insignia baktım 45 bin tl civarı ve çok fazla çeşitleri var. doğru düzgün en çok tutulan hangisi araştırmadım fakat böyle bir geçiş yapayım mı ? sonra pişman olur muyum? insignia kullanan binen arkadaşlar daha çok yorum yaparsa sevinirim.
aracım 30 bın tl ederse üzerine 15 bın tl verıp 7 yaş gençleştirdiğim zaman vectra c ki gibi hem yakıt hem konfor bulabılır mıyım ? bu araçlarda içine girip uzun sure kullanmadığın zaman bilinmiyor.
aracım 30 bın tl ederse üzerine 15 bın tl verıp 7 yaş gençleştirdiğim zaman vectra c ki gibi hem yakıt hem konfor bulabılır mıyım ? bu araçlarda içine girip uzun sure kullanmadığın zaman bilinmiyor.