mazotta pahalandı dizel almak şart deil uzun yola çıkmıycaksanız...
bende 1.2 var istanbul şehiriçi 233 bin falan yakıo şuan.. performansı fena deil.. bugün 1.4 ü olan biriyle konuştum banamısın demiyo gidiyo dio, aynaya bakıyorum anca merso falan varsa sağa çekiliyorum yoksa paso soldayım diyo
fiyat bilgisi olarak ben 2006 martta aldım sıfır.. 21.650 ytl falandı 1.2 essentia modeli, üstünede 500 ytl civarı mp3 çalarlı cd çalar..500 ytl yede metalik renk, geldi 22.500 ytlye.. yaptıkları indirim 200 ytl yi geçmemiştir
benim aldığım zaman dizelleri yaklaşık 4milyar daha pahalıydı die hatırlıorum
benimkinde abs yok essentia olduğu için galiba.. ama dizellerinde standarttı abs.. yalnız absnin olmaması bugüne kadar bi dezavantaj yaratmadı bana (yaklaşık 2 2.5 senedir kullanıorum), bi kere çok sert frenle sağa kırmıştım o zaman kaymıştım abs olsada kayarmıydı bilmiorum,onun haricinde dikkatli kullandıktan sonra frenden yana sıkıntın olmaz pek , ama çok kuvvetli deil tabi o ayrı..mesela meganda frene dokunuosun araba zınk die oturuo ama corsada öle bişey yok
2001-2005 arası olan corsalarda direksiyon kutusu sorunlu olabiliyomuş haberin olsun.. başka kafana takılan bişey varsa burdan yada özel mesajla sorabilirsin