2004 astra g elegance yedek anahtarı

kaderaniz

Kayıtlı Kullanıcı
07-Antalya
Siteyi ziyaret et
2004 astra g elegance aracı olanlar, aracınızın orijinal yedek anahtarı kumandalı mı acaba?

Kumandalı değilse immobilizier var mı? Varsa, aracımın orjinal anahtarının şifresini değiştirsem yedek anahtarla araç çalıştırılabilir mi?

Yeni aldığım aracımın yedek anahtarı henüz elime geçmedi de...

yedek anahtarı mevcuttur. kumandalı değildir. her iki anatardada ımmo mevcuttur. yaptıracagın anahtar ancak kapıları ve kontagı açar motoru çalıstırmaz!!!

yedek anahtarı mevcuttur. kumandalı değildir. her iki anatardada ımmo mevcuttur. yaptıracagın anahtar ancak kapıları ve kontagı açar motoru çalıstırmaz!!!

Bilgi için teşekkürler!

Peki, şu anda kullandığım orijinal anahtarın şifresini değiştirsem (yetkili servislerde böyle bir imkan varmış galiba) ilk sahibindeki yedek anahtarın bir hükmü kalır mı?

Malum, şu anda yedek anahtarı başka birinde ve kötü emelleri için kullanabilir...:p

Bilgi için teşekkürler!

Peki, şu anda kullandığım orijinal anahtarın şifresini değiştirsem (yetkili servislerde böyle bir imkan varmış galiba) ilk sahibindeki yedek anahtarın bir hükmü kalır mı?

Malum, şu anda yedek anahtarı başka birinde ve kötü emelleri için kullanabilir...:p
ımmo şifresini değiştirdiğin için obur anahtar aracın kapısını acar

Son soru; bu şifre değişiminin ortalama maliyeti nedir?

araca alarm taktırdım alarm kumandasını sustalısını aldım aksarayda anahtarcıya immo yu yerleştirdim birde anahtarı yeni uç taktı toplam
alarm sustalısı cam kaldırma modülü-100 ytl
anahtarı yaptırma 50 ytl :rolleyes:

ımmo şifresini değiştirdiğin için obur anahtar aracın kapısını acar

Peki bu kumandasız yedek anahtara sustalı kumandalı bir anahtar kasası taktırabilir miyiz; immoyuda dahil ederek??

Geri