2004 corsa c arka dingil (torsiyon)

ısrarla kimse yazmıyor.

çıkma parçanın ölçümü yapılabilirmi monte etmeden.

lütttfen paylaşım

bu parçadan bişe olmaz ona güvenip arabanıza takmayın derim çünkü önemli bi parça virajlarda bi tehlike tehlike arz edebilir aracın yol tutuşuyla ilgili en önemli parçasının yamuk veya hatalı olmamalı bence paradan kaçıp canınızdan olmayın 3 kuruş vazla olsun temiz olsun bence

sıfır fiyatı ne kadar ki.

arkadaşım düzelttir bin benim daha düzeltilmedi ama yapılacak mahmut,un dedigi gibi sert virajda atabilir önce rota gidiyor araç iç veya dışamı lastik diye bakıyorlar sonra dingilci ayarını yapıyor sonra tekrar rota gidip ayarı yapılıyor bukadar

bütün bu işlemler lastik bile araç üzerinde olucak parça elinde olmaz

resim temsili zaten konuyu açmada ilk mesajımda yazdığım nedenle endişem var.

çıkmacıdan gözümle seçerek 20 tane seçenek içinden en düzgün ve darbesizini aldım.( ben öyle zannetmişim) yerine takıldıktan sonra arka sağ teker dışta kaldı. birde şaseciye gidip 150 tl bayılarak düzelttirdim. (bana 200+150 tl ye patladı) ama şasecinin problem çıkarsa gelin demesi beni çok tedirgin etti.

attachment.php

ben pek anlamam ama kazalı otolardan orjinal çıkma parça bakmak en mantıklısı tabii ki sıfırı ile fark çoksa tercih edilmeli
gerçi sizde aynı şekilde yol izliyorsunuz galibaa
http://www.sahibinden.com/ilan/vasi...elgeli-parca-olarak-satiliktir-41990687/detay

Geri