2004 corsa vs 2004 peugeot 206

ikiside hatasız ve orijinal?

• 2004 corsa c 1.2 Essentia

Oy: 21 77.8%
  • 2004 peugeot 206 1.4 x-design

Oy: 6 22.2%

• Kullanılan toplam oy
    27

apathetic

Banlanan Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
merak ettiğimden soruyorum. ve eminim bu iki araç arasında kalan birçok kararsız olmuştur.

yılın anketi, çok sakat var:D:D

peahh:cool:

:D

corsa c'ye binerim. b'ye binmem. ;)
206'ya hiç binmem :kop:

sebep güvenlik...

bende corsa c diyorum bi sebebi yok bunu dememin sadece peugeot ları sevmiyorum.

X-design 206'da ne donanım var bilmiyorum ama yol tutuşu ve frenlemesi kötü olduğu için 206'yı düşünmeyin derim.

küçük motot bir araca binmem..ama binecek olsamda pejoya hayatta binmem...bana göre opelle kıyaslamak bile yanlış...pejo araba değil...belkide bundaki sebep pejo j9 lara çok binmemdir...pejo görümmü aklıma hep j9 lar geliyor:)

Tartışmasız Corsa C....

opel sitesine pejo yazılırmı :D herkes opelci burda :D en azından çoğu :D 206 + kullandım baya fazla iş yerimde araba 110dan sonra uçuyor. frenler gayet iyi ama savurmaya başlıyor. tabi haliye takla atar diye düşünmeden edemiyor insan. corsa şuanki aracım 2001 ocak ayında aldım 150-165 lere kadar bastım gayet temiz gitti. ama kronik sorunları var corsanında direksiyon egr gibi karar sizin tabiki

opel sitesine pejo yazılırmı :D herkes opelci burda :D en azından çoğu :D 206 + kullandım baya fazla iş yerimde araba 110dan sonra uçuyor. frenler gayet iyi ama savurmaya başlıyor. tabi haliye takla atar diye düşünmeden edemiyor insan. corsa şuanki aracım 2001 ocak ayında aldım 150-165 lere kadar bastım gayet temiz gitti. ama kronik sorunları var corsanında direksiyon egr gibi karar sizin tabiki

hah hocam onu sorayım, corsa c direksiyon tıkırtı problemi kronikmiş. çözümü bulundu mu acaba bu sorunun? ayrıca egr problemi nedir acaba?

küçük motot bir araca binmem..ama binecek olsamda pejoya hayatta binmem...bana göre opelle kıyaslamak bile yanlış...pejo araba değil...belkide bundaki sebep pejo j9 lara çok binmemdir...pejo görümmü aklıma hep j9 lar geliyor:)

ne guldurdunuz beni abi ya :) j9 lar nerden akliniza geliyo :)

Geri