2004 model vectra comfort

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan egebuca
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

egebuca

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
2004 model vectra (Yeni kasa ) comfort hakkında uzun süre kullanan arkadaşlardan bilgi almak istiyorum. Fiyatları 26 - 27 bin ytl arasında değişiyor. Yakıt , konfor , sağlamlık , donanım , ses yalıtımı , yedek parça fiyatları gibi konularda beni aydınlatırsanız sevinirim.

hoşgeldin öncelıkle kendını "uye arsıvı"nde formata uygun sekılde tanıtmalısın aksı halde actıgın konu kılıtlenecektır

arkadaşım hoşgeldin öncelikle bendede opel vectra confort modeli var ben gayet memnunum kısaca açıklayayım aracı;ilk başta yedek parçaya değineyim aracın markası opel hiç sorunun olmaz bu konuda konfor desen gayet konforlu ve oturaklı bir araç süspansiyon sisemi opelin en yumuşak süspsnsiyon sisitemidir yakıtı dersek kasasına göre çok çok iyi(ben bir depo ile şehirler arası 900 km yol gidiyorum)ses yalıtımı motor sesi yüksek devirlerde oda çok az lastik sesi çok az gelir ama arabada güven hissi mutlaka vardır her zaman başka sorun olursa ben yanıtlayabilirm inşallah aklında bişeyler oluşturabilmişimdir...

Merhaba Aramıza hoşgeldiniz,
Üye olurken tarafınıza gelen AKTİVASYON MAIL lerinde ve ilk giriş yaptığınızda yine tarafınıza gelen ÖZEL MESAJ da da belirtildiği gibi,
lütfen foruma mesaj yazmadan önce ÜYE ARŞİVİ başlığı altında kendinizi tanıtın...
Aksi takdirde mesajlarınız ve açtığınız konular silinecektir...
Üye tanıtım Formatına ulaşmak için aşağıdaki linki tıklayabilirsiniz:
http://www.opelim.net/forums/showthread.php?t=1198
ÜYE ARŞİVİ'nde tanıtım yapmak için aşağıdan ÜYE ARŞİVİ başlığına girip, yeni bir konu açabilirsiniz...
http://www.opelim.net/forums/forumdisplay.php?f=11
Anlayışınız için teşekkürler,
Keyifli forumlar...

Opelim net'e hoşgeldin, ancak mesajından seni tanımamız mümkün degil.Tanıtım formatına uygun şekilde kendini tanıtırsan seviniriz.Tanıtımın şu an için geçersiz...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri