2004 Pegout 1.4 HDİ alınırmı?

Al Paciona

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
Arkadaşlar slm,
Bir tanıdığım 2004 model 100 bin km de sanırım 70 beygir gücünde motoru olam bir pejo almayı düşünüyor. aracın triger değişimi ve baskı balata seti komple değişim zamanı gelmiş.yaklaşık 1500 TL masrafı varmış. Aaracın ilk sahibi satıcı ve bunların ikiside arkadaş. aracı ilk gününden beri biliyorlar yani. kazası darbesi yok. Uygun fiyatlıda verme niyetinde değiştirmek istediği için. 15 bin TL ye almayı düşünüyor eğer olursa.

Gel gelelim benimde hep pejolara önyargım oldu ancak kullananlara sormak isterim. hakkaten kötü araçmıdır?sorunları ne olabilir? araç donanım olarak çok zengin ben içini falan gördüm. hatta o söylenen masraflar bence 1000 TL ye halledilir gibi. soru işareti benim için sizler ne dersiniz?

Ne yazıkki bende pejo'lara karşı önyargı besliyorum. Ama dizellerinin oldukça az yaktığını çok iyi biliyorum. Yani almayın bence :D

o özellikte bir araba için 15 bin tl hiç de uygun bir fiyat değil.üstelik 1000-1500 tl de masrafı olacak.

geçiniz.:D

15bin + 1500 ; 16,5 e 04 model dizel araç
km yüksek ama fiyat makul gibi
ama pejo önyargısı hepimizde vardır orası kesin :)

Beğenilirse alınır tabi; ama dizelde yüksek kilometre her zaman iki kere düşündürür. Nasıl kullanıldığı çok önemli. Haybeye kullanıldıysa, o dizel çok baş ağrıtır. Özellikle şirket arabaları gibi 15 elden kullanılmış dizele hiç bulaşmayın. Direk hurda o arabalar.

Selamlar..

Son düzenleme:
Motor oLarak Sorun yaşamazsın Çünkü Psa Motor var

Sürücü kursunun vardı 30 ar dk lık 3 ders te beni çileden çıkarmıştı araba zaten sevmiyordum şimdi görünce gidip çarpasım geliyor :D

yukaridakilere ilave olarak, eşek gibi araba, hiç gitmiyo hasta eder adamı. arakdaşım 2007 de 207 1.4 70 hp olanını sırf bu yuzden almadı, gitti 1,6 90 lık aldı, o daha iyi katırdan hallice:)

Geri