2004 Pegout 1.4 HDİ alınırmı?

hımmm cevapların çoğunluğu olumsuz. soğuttunuz arabadan hemen:D

1.4 bir arabadan bişey beklenmez bide peugeot olunca hiç mi hiç bişe beklemeyin.Verin o parayı 2ooo model bi astraya, bakımı için çıkaracağı masrafıda tüp için harcayınn ohh misss

ayrıca dizel araç o dedikleri 15oo tutar yani

bır tanıdıkta 207 1.4 HDI var araba kokluyor resmen...0 km almıstı aracı hıc masraf cıkartmadı aracından gayet memnun...

Valla bu bahsettiğim aracında hiç problemi olmadı. bu ana değişiklikleri yapıp 1000 TL para harcadıktan sonra 100 bin problemsiz gider diyorlar motor için. ancak plastik aksamdan sesler erken gelir deniyor.

Bildiğim tek çıkardığı sorun kışın çok soğukta mazot otomatiğimi pompasımı ne donmu. çalılmadı çekiciyle servise gitti. o parça değişmişti. ama sanırım tüm dizel pejolar o sene donmuş:D

pejolar hakkında tek bildiğim cok cok az yaktıgı ama sorunlu cıkan yuzlerce pejo var buda gozardı edilemez

bizde vardı 2004 model 1.4 dizel.. kullanmıştım bi kaç gün ama çok hatırlamıyorum :)

ama içi falan güzeldi diye hatırlıyorum , ön cam büyük ferah

yakıt olarak çok az yakıo diodu babam, şehir içi 1000 km yi geçio falan diodu.. ama sıkıştıramıosun yani benzinli gibi yüklenince gaza bi devirden sonra araba devir kaybediyo hayal kırıklığı yaşatıyodu, yani fazla bişey beklemeden aracı bilerek kullanmak lazım..

bide babam bigün arabayı yalpalatmış sonra gaza yüklenmiş toplasın die daha fazla yalpalamış sonra kaza olmuş, o açıdan da kötü araba diodu ama bilemiycem belki kendi hatasıdır..

birazda modası geçti artık :D ama tanıdık bildik araç acil lazım falan diosanızda alın pişman da olmazsınız bence

arkasını toplamadığı kesın :D fransız arabalarında esp sart zaten :D

pug mu araba mı o?
o araba evet en azından plastik birtek tanponlarında var .. :) 2004 dizel aracın piyasası bikez 12-13 bin 15 bin çok fazla üstelik masraflı diyosun bence zararlı çıkarsınız ..

Fiyat konusunda anlaşılırsa eğer almayı düşünüyoruz. En önemli 2 parçayı yeniledikten sonra (baskı-balata ve triger seti) diğer aksamlarda çok sorun olacağınıı düşünmüyoruz. Motorun ekonomisi cezbediyor. Ama performansın çok düşük olma ihtimali korkutuyor beni.

Geri