2004 vectra devirin biranda yükselip sonra normale dönmesi

Arac farkli ama konu acmak yerine burdan yazayim, Corsa D kullaniyorum, herhangi bi vitesten bosa alinca devir rolanti devrine degil de 1500lere gelip 1100 civarinda kaliyor arac hareket ederken. Durunca normale donuyor. Bu bi sorun mu fikri olan var mi, arac 17.000km'de.

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk

Haklisin abi fakat bende cok sasirdim neredeyse sorun yok gibiydi debriyaj biraz biraz ustten kavriyordu tek isaret buydu . Debriyaj seti rulmani komple degisci parca yag iscilik 670 tlye halloldu.

Bununla geçmiş olsun, aracı hırpalamazsan uzun süre bir daha baskı balata sıkıntısı yaşamazsın.

Arac farkli ama konu acmak yerine burdan yazayim, Corsa D kullaniyorum, herhangi bi vitesten bosa alinca devir rolanti devrine degil de 1500lere gelip 1100 civarinda kaliyor arac hareket ederken. Durunca normale donuyor. Bu bi sorun mu fikri olan var mi, arac 17.000km'de.

1.2 ufak motorda bu normal kafanıza takmayın motor stopa gitmesin diye öyle ayarlıdır

---------- Yeni Mesaj eklenme zamanı: 20:00 ---------- Önceki Mesaj zamanı: 19:58 ----------

Ve arkadaslar az once debriyaj bosa cikti vites atamiyorum stop edip arabayi viteste calistirip eve geldim baski balata bitse araba hareket etmez diye dusunuyorum acaba benim sorunum ne debriyaji tutan birsey mi ayrildi ariza yaptk ne kadar masrafi olur

---------- Yeni Mesaj eklenme zamanı: 22:53 ---------- Önceki Mesaj zamanı: 20:42 ----------

Baski balata bitmis arkadaslar
Demek ki ne imiş?;) neyse geçmiş olsun sorununuz çözülmüş en azından

1.2 ufak motorda bu normal kafanıza takmayın motor stopa gitmesin diye öyle ayarlıdır

---------- Yeni Mesaj eklenme zamanı: 20:00 ---------- Önceki Mesaj zamanı: 19:58 ----------

Demek ki ne imiş?;) neyse geçmiş olsun sorununuz çözülmüş en azından
Arac 1.4 soylemeyi unutmusum ama aynii sey sanirim, tesekkurler

Geri