2004 vectra elegance için lpg önerileriniz

akademisyen27

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
Arkadaşlar arabayı yeni aldım çok memnunum.ama haliyle benim ölçümlerime göre şehir dışı 7,5 lt, şehir içi 12.5 lt yakıyor.yani LPG taktırmayı düşünüyorum. bu kasa araca LPG taktıran varmı? memnunmusunuz performansından.kasa ağır olunca bazıları iyi olmaz falan diyor.taktıran varsa markasınıda belirtsin lütfen.şimdiden teşekkürler.

aracınız 2.0 turbomu motor farketmeksizin lovato öneririm en azından %50lik bir düşüş yaşarsınız ve yeni nesil opel motorları özellikle 96 yılından sonraki eco kuşağı motorlarda vuruntu sensörleri yer almaktadır propan oranı yüksek gazın oktanı yüksek olur yani gazın yanma kalitesi benzindeki karşılığı 103-110 oktan oluyor haliyle yüksek oktan daha fazla sıkışma ve daha verimli yanma demek motorlarımızdaki vuruntu sensörleri yüksek oktanlı yakıtı algılayıp motoru otomatik avanslıyor ve iyi bir işçilikle monte edildiyse lpg kiti öncekinden daha iyi çekiş elde etmeniz gerekiyor kısaca hp gücünde bile yükselme yaşamanız olası ama herşey işçiliğe ve lpg kitinin enjektörlerinin tepkime süresine çok bağlı , daha temiz ve tortusuz yanma sayesinde motorunuz temizlenir ve daha yumuşak çalışır bu sayede motorunuzun ömrüde uzar anlayacağınız lpg korkulacak bir uygulama değil hatta daha temiz bir çevre ve daha ekonomik bir yaşam için gerekli neden lovato dediğime geleyim lovato sistemi olabildiğince kompakt ve elektronik gaz kesicisine sahip ha bu diğer markalarda yokmu hepsinde var ama motorla uyumu harika yukarıdada bahsettiğim gibi aracım eskisinden daha iyi gidiyor özellikle son zamanlarda aldığım yani hangi benzinlikten alırsam alayım motor avans vuruyordu çok kalitesiz yakıtlara maruz kaldı motor lpgden sonra çok rahatladı yakıtta da bariz düşüş var 100kmde 9-10 kuruş yakıyor çok memnunum

bana tüketim fazla geldi bence öncelikle bir araca baktırım olmadı sürüş stilinizi değiştirin...

zavoli öneririm..ben tam bir sene önce taktırdım ve bugüne kadar en ufak bi sorunla karşılaşmadım,çok memnunum :)

arkadasım bende 2004 vectra c comfort ecc var yaklaşık olarak 7-8 ay once atıker sıralı otogaz sıstemı taktırdım.taktırdıktan 1000km sona bır ayara gittim ondan sonrada daha gitmedim.ben simit tuptaktırdım yaklaşık 40 lt alıyor ve hava ii olursa uzun yolda yuksek devırde de kullanmazsan 400-450 arası bir sey yapıyor.şimdi kasa agır muhabbetıne gelelım.bazıları vectrayı agır kasa duşup motor yuzunden suçluyorlar ve gitmiyoragır kalıyordıyorlar.arkadaşlar bu araba konfor arabası hız degıl.2,0 alıyorsunuz sonrada bunun yakıtını nasıl dusurebbılırız dıye bınbır turlu yol arıyorsunuz..hem hızlı gıtsın hem komforluolsun hemde az yaksın dıyorsunuz ama öle bır olay yok kusura bakmayın.ben atikerın satıcısı degılım sonuç itibarıyla konya uretımı bır sorun olsa 1 gunde yenısı gelıyor fabrıkadan.ben memnun kaldıgımdan dolayı kayınpederın 97 vectra b sinide taktırdım.o ayara bıle gıtmedı.gerek yok dedı 9 lt yakıyor sehır ıcı.daha ne olsun.10 milyona 100 kilometre mı gidecek. :) diyecegım o ben atiker atktırdım ıkı arabamada cokta memnunum bır sıkıntı yok allaha sukur.

Geri