2004 VW Touran 1,6 FSI Highline hakkında görüşleriniz.

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan mcavdar
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
FSI direk enjeksiyonlu benzinli motor teknolojisi demek bu sistemde benzin emme manifolduna değil yüksek basınçla doğrudan yanma odasına püskürtülüyor. Bu motor düşük devirlerde gerekenden fazla yakıt kullanmadığı için tasarrufta sağlıyor.Yalnız çevremdekilerden duyduğum kadarıyla FSI motoru sıkıştırdığın zaman problem çıkarabiliyor dediler ama devrinde sakin bir şekilde kullandığın zaman problem çıkartmaz.

FSI direk enjeksiyonlu benzinli motor teknolojisi demek bu sistemde benzin emme manifolduna değil yüksek basınçla doğrudan yanma odasına püskürtülüyor. Bu motor düşük devirlerde gerekenden fazla yakıt kullanmadığı için tasarrufta sağlıyor.Yalnız çevremdekilerden duyduğum kadarıyla FSI motoru sıkıştırdığın zaman problem çıkarabiliyor dediler ama devrinde sakin bir şekilde kullandığın zaman problem çıkartmaz.

Peki arkadaşlar bu araç için en fazla ne kadar verilir.

Araç servis bakımlı, değişen boyanan yer yok, ağır bakımları yapılmış, lastikler yeni. 1,6 FSI highline. 27000 istiyor.

Abi eğer dediğin gibiyse alınır.Sonuçta hangi motor olursa olsun zorladığında illaki bir problem çıkarır..

Evet arkadaşım.Araba bu. Arabaya baktım. Gerçekten donanım olarak gayet doyurucu bir araba. test sürüşü yaptım. Ama biraz hantal geldi bana ve direksiyonu ağır geldi biraz.belki lastiklerin havası düşük olabilir dedi. İyi bir kuaföre ihtiyacı var. gerisi iyi galdi bana. bir düşünelim dedik.
Karar verirsem satmaya kıyamadığım arabamı satacağım.

Sonuçta kasa olarak büyük biraz hantal olması normal. Astradan sonra pek tatmin etmez. Ayrıca 2. elinin de astra kadar iyi olmayacağını göz önünde bulundurmalısınız.

Acaba bu araba hakkında daha teferruatlı bilgi alabilecek kimse var mı. Yani km.nin orjinal olup olmadığı, bakımları ne derece yapıldığı falan...
Aracın iki adet hasar kaydı görünüyor. 2005-2009 yıllarında. hasarın biri 602 tl. diğeri sadece çarpma geçiyor.
araç 58000km.de ama bana sanki daha fazla dır gibi geldi. Şöyleki kapı tutamaklarında, cam otomatik düğmelerinde, far anahtarında ve vites körüğünde, esp düğmesinde deformasyonların olduğunu tespit ettim.
Araç sahibi bana iki parçada, ön sağ çamurlukta ve ön sağ kapıda lokal boya olduğunu ve başka da bir şey olmadığını söyledi.

Arabayı servise götürmeden bu bilgilere ulaşabilecek biri olursa sevinirim.

Plaka: 34 VS 6414

Son düzenleme:
Bazı computest merkezlerinde bi cihaz var aracın beyninden orjinal km ulaşılabiliyor. Ama bence böyle bi şüpheniz varsa hiç bulaşmayın derim.50 küsür bindeki aracta böyle deforme olması pek normal değil, 160 bin de astra sattık içinde en ufak deformasyon yoktu daha.Ki VW marka yani bi reno filan olsa malzemesi kötüdür olmuştür denilebilir. Araç ilk sahibinde mi? eğer öyleyse gittiği servisten geçmiş km ve bakım kaydı çıkarılabilir.

2004 model bir arabanın 50 binde olacağına aklım hiç sarmıyor. ilk sahibi falan olsa neysede...

Geri