Oyle Valla Corsa Uzmanı Oldum nerdeyse Az Kaldı .Sen nerelerdesin Yav Yalçın Abiye Geliyorum Yoksun
bu tunıng ısı bıraz yorucuu oluyor onlarla ugrasıyurmm
arada ugruyurm fazla duramıyurm yanı cok yogunum
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Oyle Valla Corsa Uzmanı Oldum nerdeyse Az Kaldı .Sen nerelerdesin Yav Yalçın Abiye Geliyorum Yoksun
Elemana İhtiyaç Varmı ???bu tunıng ısı bıraz yorucuu oluyor onlarla ugrasıyurmm
arada ugruyurm fazla duramıyurm yanı cok yogunum
Turbo olmasa combolar yerinden oynayamaz70 beygir olan 1.3 cdti larda turbo var mı?
peki arkadaşım duman atma olayı varmı araçta dip gazda siyah duman cıkıyormu egzosdanozzyy01
arkadaşlar bu konu çok eski ama 1.3 cdtı motorda turbo buyutme işi sanıldığı kadar zor değil diye düşünüyorum çünkü astra ile bire bir aynı motor sadece turboları farklı bırı standart 90 iken biri 70 hp ben bu işi yapmadan yetkilil bir servisle detaylı konusup işin ex öğrendikten sonra yaptım tabiki bunula birlikte ıntercooler ve chıple bırlıkte araç 114 hp oldu merak edenler olursa gelıp bı tur atabilir yada beraber dyno yapabiliriz fakat motor stresi arttığı için yuksek hızlarda kompressor olayını yapmak motor bloguna zarar vereceği gibi vb sıkıntıları beraberınde getırmektedır.