2005 Corsa C 1.3CDTI Turbo büyütme?

Cevaplarınız için çok tesekkurler. Şu an araba zaten chipli ve cok memnunum. Bir sonraki step ne olabilir diye düşünüyorum performans olarak. Aslında mevcut salyangozu çıkartıp garret gibi bir olaya girecegim yok sadece aşağıdaki linkteki modifikasyonu yaptırmayı dusunuyorum. Tornada tubonun hava girişini genişletiyorlar 1-2 cm...

SEn Bilirsin ama Hacim Ufak oldugu İçin Motoru Fazla Zorlamanı Öneririm :)

arkadaslar tum yazdıklarınızı okudum ama bılmedıgınız bırsey var. 1.3 cdti corsa motorla ,1.3 cdti astra motor tamamen aynı bırı 70 hp diğeri 90hp aradaki tek fark turbo yani arkadaşımın forumda ilk sordugu sorunun cevabı su astradaki turboyu takarsan araban olur 90 hp ve hıcbır zorlanma olmaz he bırde motor beynındekı yazlımı degıstırdınmı 105 hp gorursun

ben 2.adım olarak egzost sistemine girerdim kat iptali daha geniş borular performans egzost daha sonra blow off cold air intake kit peformans açık hava filitresi nos

arkadaşlar bu konu çok eski ama 1.3 cdtı motorda turbo buyutme işi sanıldığı kadar zor değil diye düşünüyorum çünkü astra ile bire bir aynı motor sadece turboları farklı bırı standart 90 iken biri 70 hp ben bu işi yapmadan yetkilil bir servisle detaylı konusup işin ex öğrendikten sonra yaptım tabiki bunula birlikte ıntercooler ve chıple bırlıkte araç 114 hp oldu merak edenler olursa gelıp bı tur atabilir yada beraber dyno yapabiliriz fakat motor stresi arttığı için yuksek hızlarda kompressor olayını yapmak motor bloguna zarar vereceği gibi vb sıkıntıları beraberınde getırmektedır.

ozzyy01
arkadaşlar bu konu çok eski ama 1.3 cdtı motorda turbo buyutme işi sanıldığı kadar zor değil diye düşünüyorum çünkü astra ile bire bir aynı motor sadece turboları farklı bırı standart 90 iken biri 70 hp ben bu işi yapmadan yetkilil bir servisle detaylı konusup işin ex öğrendikten sonra yaptım tabiki bunula birlikte ıntercooler ve chıple bırlıkte araç 114 hp oldu merak edenler olursa gelıp bı tur atabilir yada beraber dyno yapabiliriz fakat motor stresi arttığı için yuksek hızlarda kompressor olayını yapmak motor bloguna zarar vereceği gibi vb sıkıntıları beraberınde getırmektedır.
peki arkadaşım duman atma olayı varmı araçta dip gazda siyah duman cıkıyormu egzosdan

1.3 lerde astra değil fiatın multijet motoru var.

Geri