2005 corsa sis farı tipi nedir?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan maxwell
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

maxwell

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
cool blue yada iyi bir sis farı ampülü tavsiye eder misiniz?
ön kısa ampüllerim mtec beyaz super white buna uyumlu olacak bir sis farı ampülü istiyorum.Beyazımsı yanacak bir model .Öneri ve tavsiyeleriniz?
tşk...

kardeş birsey dıyecem sorunla alakalı degıl ama esas sıs farı ampulu sarı olandır ama arabaya uyumsuz oluyor gıbı o ayrı mesele

beyaz istiyorsan diamond vision önerebilirim.cool blue dan daha beyaz ve kaliteli.

ölede diamond pahalı bide çok mavi ışık değilde beyaz istiyorum ben...
osramın var philips inde ama tipi ne acaba sisi farının corsa 2005 için..

astrammm' Alıntı:
kardeş birsey dıyecem sorunla alakalı degıl ama esas sıs farı ampulu sarı olandır ama arabaya uyumsuz oluyor gıbı o ayrı mesele

+1905
en baba arabaların bile kısaları Xenon sisleri sarı

maxwell' Alıntı:
cool blue yada iyi bir sis farı ampülü tavsiye eder misiniz?
ön kısa ampüllerim mtec beyaz super white buna uyumlu olacak bir sis farı ampülü istiyorum.Beyazımsı yanacak bir model .Öneri ve tavsiyeleriniz?
tşk...

Far ampulünün tipi,H1 de H3 kullanıldı Corsa C lerde
Yukarıdaki sütunlarda yi bir sis farı ampulü tavsiye edin demişsin fakat aşağıdaki sütunlarda yine kendi istediğinin iyisini sormuşsun.

Ama sis farı aslında bir aksesuar değil,görüş güvenliği maksatlı uygulanmaktadır.Seyir esnasında sürücünün yoldan ayrılmamasını sağlamak için yanları,gerek kaldırım gerekse yol çizgilerini aydınlatmak ve çok belirgin bir aydınlatma sağladığı için karşı yönden gelen sürücü tarafından daha çabuk fark edilmemizi sağlamaktır. Kalite standartlarının en üstündeki otolarda bile bu aydınlatma grubu sarı dır.
Eğer önce güvenliğim diyorsan,Osram All Season benim şahsi fikrim

Geri