2005 Model Astra HB mi yoksa 2000 model BMW 3.18i mi ?

  • Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan VeCCtrA
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Sizce hangisini tercih etmeli ?


  • Kullanılan toplam oy
    66
Bende Burak Karakaya ardaşım gibi düşünüyorum. sonuçta yeni araç her zaman daha az masraf demektir. Olağanüstü durumlar hariç. Aracın daha önceki sahibinin kullanımı, araca yaptığı bakımlar gibi....
 
Teşekkür ederim arkadaşlar, yorumları izlemeye devam ediyorum. Çok faydalı bilgiler paylaşıyorsunuz... Başka bir konuda da yazmıştım ama bugün birkaç astra baktım ve biraz soğudum. Arabanın içi çok sade çok boş gibi sanki kendi aracıma kıyasla. Sanki sınıf yükseltmiyorum, düşürüyorum gibi geldi. Döşemesi, kaplamalar falan çok kaliteli gelmedi (Enjoy Sport pack li modelleri inceleyebildim) daha donanımlılar belki fikrimi değiştirir... BMW ler ise aksine dopdolu araçlar, tabi dediğiniz gibi temizini bulmak çok zor, özellikle iç aksamı yıpranmış araçlara hiç sıcak bakamıyorum..Kısmet yarına yada bugüne (Pazar) Bakalım pazarda temiz araba var mı :)
 
en güzeli 2004 donanımlı astra:)
 
ben karar vermekte zorlanırdım, tabi bmw nin km sine, temizliğine vs bakmak gerek, zira piyasada bmw liğinden eser kalmamış epey bi araç mevcut. Öyle bi araç alıp başıma dert almaktansa, sorunsuz bir opeli tercih ederdim. Bir de BMW, Mercedes gibi araçların bakım fiyatları malum, azıcık tuzlu oluyor...:)

katılıyorum ama işin içine bmw girincede insanın kafası epey karışıyor ben olsam bmw temiz bi araçsa bmw alıırmm...
 
2000 modellerin 320 serisinde temiz donanımlı km'si 100binin altında bmw bulmak zor bulunsa bile illaki de insanda bir suphe olusuyor bende cok arastırdım ancak aracların genelde istanbul ve cevresınde olmasından dolayı sadece ınternetten bakabildm benim size tavsiyem uzun yıllar bineceksiniz astra alın cunku model bakımından aralarında astrayla yas farkı var hemde opelin servis ve bakım ucretleri bmw ye göre biraz daha cazip eğerki esten dosttan tanıdıktan temiz bmw bulursanız kacırmayın yoksa astra derim.
 
coupe olmadıktan sonra e46 nın bi anlamı yok bence...
 
ya da cabiro daha iyi tabi :)
 
Geri
Üst