2005 vectra design edition !!!!(satın alma)

ercan721100

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
merhaba arkadaşlar, ilk arabam olarak 2005 vectra desıgn edition almayı düşünüyorum.
elegance daha donanımlı fakat hem fiyat hemde desıgn edition modelinin spor gorunumlu olması beni etkiliyor.
Model hakkında bilgi sahibi olanların önerilerine ihtiyacım var.
Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler

donanım olarak comforttan xenon 3 kollu spor direksiyon karartılmış farlar dışında farkı yok diye biliyorum. İmkanınız varsa sırf görünüm için ben olsam edition almazdım. elegance alıp farları siyaha boyatabilirsiniz. ama elegancedeki donanımı eklemeye kalksanız bi astra f parası harcarsınız...;)
bende 2005 comfort var tam bir konfor arabası viraj kabiliyeti süper 1.6 motor uçmasada gayet iyi bir tepki veriyor o kasaya göre. sorunlu der herkes ama allaha şükürler olsun sorun yaşamadım....

donanım olarak comforttan xenon 3 kollu spor direksiyon karartılmış farlar dışında farkı yok diye biliyorum. İmkanınız varsa sırf görünüm için ben olsam edition almazdım. elegance alıp farları siyaha boyatabilirsiniz. ama elegancedeki donanımı eklemeye kalksanız bi astra f parası harcarsınız...;)
bende 2005 comfort var tam bir konfor arabası viraj kabiliyeti süper 1.6 motor uçmasada gayet iyi bir tepki veriyor o kasaya göre. sorunlu der herkes ama allaha şükürler olsun sorun yaşamadım....

Yorumlara katılıyorum geçen yıl bende 2003 1.6 comfort aracımı satmıştım,o fiyata mükemmel bir araba çok konforlu ve insana güven veriyor her haliyle.

vecrta c

Teşekkür ederim bilgiler için,

Elegance da bakıyorum 25/26 ya bulabilirsem bide 2005 olsun istiyorum. kısmet artık.

Teşekkür ederim bilgiler için,

Elegance da bakıyorum 25/26 ya bulabilirsem bide 2005 olsun istiyorum. kısmet artık.

2005 elegance çok az piysada o senelerde design edition çok daha fazla çıkmıştır... 2004 olsun elegance olsun derim...
bende 2005 var 2003 2004'ten farkı teyp farklı direksiyon kumandaları roller tip denilenden bide yol bilgisayarı türkçe. bunlarda çok fazla önemli değil elegance olacaksa benim için :D

Geri