2006 1,3 astra hakkındaki problemler

on gogusten gelen gıcırtı sesinin kalorifer kalpe kapaklarından geldigini yaglanıp sorunun giderildigini soylediler ( giderilmiş ama iki gun sonra sadece bir defaya mahsus gene yaptı )

vites gecisi ile ilgili bir sorunun olmadıgını belirttiler

arac 20 km hıza gelince ABS nin teker hızlarına gore devreye gectigini bunu sonucunda da o gaz pedalına da yansıyan tıkırtı sesinin olustugunu soylediler ( bence yalanın en alası )

arac yakıt aldıktan sonra bazen calısmıyordu Yol bilgisayarı 1145 no lu arıza veriyormus bunun için CIM MODULU diye bir parcanın garantiden degişecegini soylediler

balatalar ile ilgili bir sorundan bahsetmediler

lastikler icin daha idare eder dediler ben ikinci el aldıgım için guvenemedim o yuzden sordum sizlere

bridgestone er300 turanza tanesi 240 ytl civarı imi belki değiştiririm

45.000 bakımında sadece filtreler+motor yagı degişmiş bu da 298 ytl masraf cıkardı
Sayın arkadaşım aynı benim gibi cok pinpiriklisin lastiklerini değiştirmeni öneririm.Benim arabanım lastikleri 56 bin km götürdü beni ama 57 bin olmadan araba perte cıktı lastiklerini değiştirmeni öneririm.Benim görüşüm bir lastiğin ömrü en fazla 40 bin km dir.

şı gıcırtı çok rahatsız edici
benim arabadada oldu
neyse yağladılar
bir süre sonra yine oluyor.
arabayı çalıştırıyorsun gır gır diye bir ses

hocam tech II nedir birisi anlatabilir mi vectra c 03 var benim onada uygulanabilir mi aynaların kapıları kilitleyince kapanmasını bende istiyorum

3-Bendede 1 e geçerken oluyor merak etme servise sordum yok bişey dediler ama yağlatırsan ii olur.
benim arkdaşımdada astra h 1.3 cdti wardı o da aldığında yaklaşık 7000 km deyken 3 e atarken zorlanma sorunuyla gitti servise.garanti kapsamında şanzumanı değiştirdiler.h kasanın 6 ileri şanzumanlarında sorun warmış (ben servisin yalancısıyım) :)

benim arkdaşımdada astra h 1.3 cdti wardı o da aldığında yaklaşık 7000 km deyken 3 e atarken zorlanma sorunuyla gitti servise.garanti kapsamında şanzumanı değiştirdiler.h kasanın 6 ileri şanzumanlarında sorun warmış (ben servisin yalancısıyım) :)
ben de oyle diyorum ama bizi pek dinlemiyorlar ki
attık o kadar parayı sokaga

Geri