Arkadaşlar, bazı konularda almayı düşündüğümü yazmıştım. Aklımı çok çeliyorlar Bir arkadaşımın 2005 Ekim trafik çıkışlı 2006 model 1.6 twinport enjoy sp aracı var. kendisi yurtdışında çalıştığı için pek binemiyor. satma niyetinde. bana satmaya çalışıyor opelci olduğumdan ciddi pazarlık yapmadık ama bana 25 bin tl ded. araç temiz 49 bin km de. hiçbir sorunu yok bildiğim kadarıyla. ancak yinede alınca triger falan değişmesi gerekebilir (Eğer zincir yoksa bunlarda).
E birde lpg taktıracağımızı düşünürsek bana ekstradan 2500 TL daha masraf açacak demektir. ben geçenlerde kendisine 21 bin vereyim dedim olmaz dedi
Bu aracın lpg ile sorunları olduğunuda okuyorum, bilmem başka kronik sorunlarıda varmı? internette fiyatı 23 bin ile 27 bin arasında değişiyor.
Ne tavsiye edersiniz bana?
E birde lpg taktıracağımızı düşünürsek bana ekstradan 2500 TL daha masraf açacak demektir. ben geçenlerde kendisine 21 bin vereyim dedim olmaz dedi
Bu aracın lpg ile sorunları olduğunuda okuyorum, bilmem başka kronik sorunlarıda varmı? internette fiyatı 23 bin ile 27 bin arasında değişiyor.
Ne tavsiye edersiniz bana?