Fiyatı Gerçekten Uygun Ama Yalnız Yaştan Dolayı 400 Tl gıbı masraf cıkarır Trıger vs vs Değişiyor Yaştan Dolduğu İçin
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bende öyle düşündüm zaten. 500 civarı masrafı olur+LPG si işlemesi falan 2000 tlden aşağı olmaz. 23 bine alsam olur bana 25 bin tl. sanki sınırda bir değer gibi. dzelde olabilir. ama 1.6 twinportun tadını vermez dizeller diyolarFiyatı Gerçekten Uygun Ama Yalnız Yaştan Dolayı 400 Tl gıbı masraf cıkarır Trıger vs vs Değişiyor Yaştan Dolduğu İçin
2006 modellerin motor kodu bumu?astra h'ta kullanılan z16xep motorların trigerleri 150000km yada 10 yılda bir değişir bilginize...
Bende tam tersine twinportlar daha az yakıyo diye biliyorum.H kasa ise cdti si makbüldür 1.6 t.portlar yakıttan dolayı cebi yoruyor diye duyuyorum ki lpgden sonra motora yazık olur..
astra h'ta kullanılan z16xep motorların trigerleri 150000km yada 10 yılda bir değişir bilginize...
H kasa ise cdti si makbüldür 1.6 t.portlar yakıttan dolayı cebi yoruyor diye duyuyorum ki lpgden sonra motora yazık olur..