2006 Astra h Hava filitresi taktım

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan java
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
performans alamazsınızda.. sesinden dolayı psikolojik etki olsa gerek :D

hava filtresi düzgün uygulama yapıldığında performans veriri azlığını çokluğunu bilemem.

düzgün uygulanmaz isede performans kaybına neden olur.

gazıda cabası ama performans alamazsınız diyen uygulamayı doğru yapamıyordur.

tekrar yazıyorum 3 beygir 30 beygir demiyorum ama doğru uygulanır ise performans alınır...

yaa dostum 100 hp lik motordan 0.5 hp alsan ne olacak almasan ne olacak.
hııı acık hava filitre güzel ses verir motoru rahatlatır ama güç olarak yanii yok gibi bişey bence....

valla bende hava filitresi kullanıyorum öyle felaket bir performas artısı görmedim ama sesi adamı gaza getiriyo.

açık veya kapalı hava filtreleri çip + headers + egzoz ile beraber kullanıldıklarında tam performans gösterirler... birçok hava filtresininde tek başına uyguaması düzgün yapıldığı taktirde 2-3-4 hp verdiği görülmüştür. uygulamanın doğruluğu; motor yanında yapılacak bu sistemin güzel bir yerleştirme ile izolesi iyi yapılması ve sıcak havayı almaması sağlanacaktır ki faydası olsun. başka türlü intake kurulması bi işe yaramaz kanımca ;)

dizel astraya ugun olan tavsiye ettiğiniz fiyatı önemli deil hava filtresi varmı marka olarak sölersenizde sevinirim direk satan varsada görüşebilirim özelden yada burdan cvp atarsanız sevinirim

dizel astraya ugun olan tavsiye ettiğiniz fiyatı önemli deil hava filtresi varmı marka olarak sölersenizde sevinirim direk satan varsada görüşebilirim özelden yada burdan cvp atarsanız sevinirim

oncelıkle kendınızı uye arsıvınde tanıtmanız gerekıo yoksa actıgınız konular ve gonderdıgınız msjlar sılınır...

oncelıkle kendınızı uye arsıvınde tanıtmanız gerekıo yoksa actıgınız konular ve gonderdıgınız msjlar sılınır...
yürü bea :):):):)

Geri