2006 corsa aracıma orjinal cd çalar aldım fakat bilgi ekranıyla uyum saglamadı yardım

Arkadaşlar 2006 combo aracıma cd 30mp aldım .taktırdım olmadı daha sonra feza çarşısı var topkapıda orada yazılım yüklediler ekrana şimdiçalışıyor.ekranda safe display yazıyır 10 saniyede bir ama problemsiz çalışıyor.180 tl verdim mp3 çalara 100 tl yazılım ve montaj.

Abi çok para almışlar ya. benim yukarda söylediğim gibi yapılacak, serviste bile yapıyorlar. 30 TL idi en son.:eek:
 
valla ben 250 ytl ye aldım ama benimkine uymadı servis de dahil kimse yapamadı çıldırcam ya,car 2004 cd çalar modeli olan varsa benim araç ona uyumluymuş takas yaparım saygılar.
 
bu arada kendi aracımın code nu istiyorlar nerden bulabilirim
 
Abi ne yapalım başka yer yapamadı orayı önerdiler tabi kör tuttuğunu topal yakaladığını hesabı.
 
Evet. Kendi aracınızın kodu sıfır aldıysanız ve avrakları sakladıysanız tün kodların yazılı olduğu bir kredi kartı büyüklüğünde bir kağıtta yazıyor. Eğer bu elinizde yoksa serviste şase numarası ile verirler. Ancak ücretli.
 
arkadaşlar bu elimdeki teybin code nerden bulabilirim ben? program var mı?
 
Arkadaşlar aynı sorun bendede var banada sagolsun sukru arkadaşım anlattı ama henüz yaptıramadım, şimdi anladığımı tekrarlıyorum yanlışım varsa düzeltirmisiniz:
1-Aldığımız teyibin (cd 30'un) cıkartılan arabadayken sıfırlanmış olması gerekiyor sıfırlanmışsa problem cıkarmadan yeni arabaya takıldığında calışıyor, sıfırlanmadıysa bu sorunu veriyor.
2-Eğer yeni teyibi taktığımızda bu problemi verdiyse yeni teyibi cıkartıp eski teyibi takıyoruz tech2 ile ekranı sıfırlıyoruz sonra yeni teyibi takıyoruz, yeni teyibin kodunuda yazıyoruz ve normal şartlar altında sorun ortadan kalkıyor. Yanlışım varsa düzeltin lütfen.
 
herkese teşekkürler teybi bir arkadaşa sattım.saygılar
 
Son düzenleme:
arkadaşlar teknik destek verdiğim bir site bunların hem sıfırlarını hemde 2. elini uygun fiyata satıyor. Ayrıca hepsinin kodu tech2 cihazıyla devre dışı bırakılmış. ayrıca sipariş üzerine de size orjinal radyolar bulabiliryorlar.
 
Geri
Üst