2006 Corsa C Ön Koltuk Başlığı

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ttonay
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

ttonay

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
Arkadaşlar merhaba 2006 Corsa C araca sahibim. Sürücü koltuğu kafalığı eğilmediği (ileri geri oynamıyor tek eksende yukarı aşağı hareket ediyor) ve dik durduğu için kafamı yaslayamıyorum ve uzun yolda boyun ağrısı yapıyor.
Daha önce 98 Astra F kullanıyordum, ondaki kafalıklar hem ileri geri hem de aşağı yukarı oynayabiliyordu, Corsa C'de ise sadece yukarı aşağı oynuyor. Corsa C için ileri geri oynayan kafalık bulabileceğim bir yer var mı? Şimdiden teşekkürler.

malesef böyle bir sorunumuz var,
ben koltuğun yatıklığını ayarlayarak bu sorunu gişdermeye çalışıyorum,
koltuk baya bir dik olarak ayrlandığında sorun çözülüyor... tabi çok dik oturmakta pek rahat olmuyor...

ayrıca bu konu rahasızlıktan ziyade güvenlik sorunu.. önden yada arkadan çarpma durumunda ayarsız kafalık nedeni ile boyun kırılması yaşanabilir...

Uzun yolda başlığa kafanızı yaslayarak seyahat etmek uyku getirir ama. :D

bencede uyku hali yaratır. ama öne arkaya hareketen eden kafalıklar fena olmazdı :) ben bu konuyu biraz araştırayom bakalım neler çıkacak!

merak etme corsa da kimse uyuyamaz o yol sesinde tekerler-k sanki kulağının dibinde dönüyor :D

valla öyle bir uyunuyorki caner. ben istanbuldan halebe giderken hatay yakınlarında uyudum rüya bile gördüm ... :D

okadar km de uyu canım,gerçi o uyku değil sızmak gibi birşey :D

vay arkadaş çarşı canere karşı....yok olmaz :) çözüm odaklı düşünmem lazım yine kısa devre yappar oldum mm m

bunu bende çok düşünüyorum. çamurluk içlerine pütür attırıcam.

Geri