İyi ki bi Alfa 147 attık ortaya ha...
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ben de o paraya Vectra-c al derim bir vectra'cı olarak
O zaman biraz daha üste koyup Vectra GTS ya da Vectra-c Turbo alın bitsinbenim belirgin bi derdim yok aslında. genel derdin tam tersi. ekonemiden bıktım ben. şehir dışı 5.5 lt gibi çok iyi bir tüketimi var, arabamı da sıfır aldım, gayet memnunum ama biraz performans istiyor insan bi noktadan sonra. yaksın abicim araba, üst sınıf olsun, senede bindiğim zaten 10-12.000 km. yapıştırınca gaz pedalına o da beni koltuğa yapıştırsın.
O zaman biraz daha üste koyup Vectra GTS ya da Vectra-c Turbo alın bitsin
Eh komşu sayılırız Bitmek üzere,içi hakkında bilgim yok dış sıvaları vs herşeyi bitti,çevre düzenlmelerini yapıyorlar..olabilir aslında. bu ihtimali de düşünmeye başladım. bmw sahibi olmayı isterim ama yinede kendi içinde adamakıllı bişey olsa daha iyi olur tabi 3.16, 3.28 yada 3.18 gibi ama para yetmez. insanoğlu böyle doyumsuz işte
ya senin mesaj yazman iyi olmuş. turgutludasın galiba. ordan bi ev aldık, tokiden. ne durumda, bitmiş gibimi ?
Eh komşu sayılırız Bitmek üzere,içi hakkında bilgim yok dış sıvaları vs herşeyi bitti,çevre düzenlmelerini yapıyorlar..
Bu arada 2.0 vectra turbo'da ne gider ama...