2006 model zafira aldım hız sabitleyici taktıran varmı

bende 2007 enjoy arkadaşta var 2009 enjoy ikimiz beraber taktırmıştık. kendinde deb. müşürü var.

Dizellerde enjoy, elegance,cosmo fark etmez her turlu var...
Benzinli easytroniklerde zaten gerek yok. Ama diger turlu CC olmayan her benzinliye model fark etmeden bu switch lazim....

Kafam yine karıştı..! (benim araç 2006 zafira Enjoy 1.6 twinport benzinli) sizinkiler astra! Bu araçların üretim bantları ve üretildiği şehirler aynı değil bu sebeple astra ile karşılaştıramayız diye düşünüyorum.

Bu sebeple yukarıda da sormuştum bu müşür aracın neresindedir. Kendi imkanlarım ile olup olmadığını anlayabilir miyim?

*imla

Son düzenleme:
debriyaj pedalının biraz üstünde plastik parçaların içinde kalıyor aradan görülebiliyor ama illede görmenize gerek yok eğilip bakarken debriyajı azcık itin switch'in sesini duymanız lazım yada bırakınca... Sonuna kadar basmanıza gerek yok 2-3cm yeterli oluyor

Kafam yine karıştı..! (benim araç 2006 zafira Enjoy 1.6 twinport benzinli) sizinkiler astra! Bu araçların üretim bantları ve üretildiği şehirler aynı değil bu sebeple astra ile karşılaştıramayız diye düşünüyorum.

Bu sebeple yukarıda da sormuştum bu müşür aracın neresindedir. Kendi imkanlarım ile olup olmadığını anlayabilir miyim?

*imla

kafaniz karismasin, z16xep (twinport) motorda debriyaj switch sadece keyless entry yada cruise control secilirse montajli oluyor. Onun haricinde hic bir ise yaramadigindan araclarin uzerinde olmuyor.

Ancak kontrol etmek icin egilin debriyaja bakin kirmizi ucu olan gri dikdortgen seklinde bir parca, debriyajin hemen ustunde duruyor, var ise cok rahat gorursunuz... hatta sahibinde.com da ilan var bakin orada switch in resmide var...

http://www.sahibinden.com/ilan/vasi...icin-orjinal-hiz-sabitleyici-104496545/detay/

2006 vectra

opel vectra 2006 1.6 essentia kasa aracıma hız sabitleyici taktırmak istiyorum uyum sağlar mı acaba ben sahibinden.com da 90 tl den cruise controllü sinyal kolu buldum servis te ne kadar tutar? aracımda gaz teli yok

Bugün yetkili servis herşey dahil 169 lira istedi ...

iyi fiyat bence. Ben ebay.de den 25 euroya müsür ve kol aldim. 8 euroyada cinden opcom aldim. 33 euroya hepsini hallettim ayrica baska ozelliklerde opcomdan acmis oldum =)

2000 modele de takılabiliyor mu 1,6 gl

Hayırlı günler arkadaşlar. Aranıza yeni katıldım.

Benim de 2003 model Zafiram var. Hız sabitleyici taktırmak istiyorum. (Motor numarası Z16XE) İstanbul'da bu işlemi yapabilecek usta ya da servis var mı? Tercihen Avrupa yakası.

Geri