2006 vectra C2???

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan emkad
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

emkad

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Selam arkadaşlar. Geçenlerde aracımın arıza lambası yandı (araba üzerinde ingiliz anahtarı olan simge) Opele gittim aracımı tech2 cihazına bağlattım herhangi bir sorun yok dediler yanlış hata verdi araç dediler hatayı sildiler. Fakat aracımı her stop edip çalıştırdıktan yaklaşık 5 dk sonra bu lamba yanıyor(Bir usta ısı sensörü dedi 150 TL fiyat verdi takım olarak bu sorun tech2de çıkmazmı. Çıkmadı,) aracımın sorunu acaba LPG(Atiker) denmidir. Bulunduğun küçük bir ilçe öyle LPG işini anlayan pek yok ne yapmalıyım ne önerirsiniz ve sorun sizce nedir aynı sıtıntıyı yaşayanlar yada bilgisi olanlar yardımcı olursa çok sevinirim

kardeş sorun lpgdendir.bendeki kit de atiker uzun yolda yokuş çıkarken zorlanınca arıza ambası yanıyor vitesi değişince, ya da aracı boşa bir müddet atınca sönüyor.bunun sanırım onarımı yok.bazı lpg kitleri arıza lambası yakmazken bazıları ise bu arıza lambasının yanasına neden olmakta.için rahat olsun.

peki olurda araçta başka bir arıza çıkarsa bunu nereden anlayacağım diğer arıza lambası mı yanacak hani musluk simgesine benzeyen insanın canını sıkıyo

araç LPg ye geçince arıza lambası yanıyor

Aracınızın motor kodu Z16XE mi yoksa Z16XEP mi?

Z16xep

güncell

kardeş ısı sensöründen filan önce bence adam gibi bi lpg ustasına baktır aynı şey benımde başıma geldi istanbulda bi ustaya götürdüm bana şimdi hatırlamadığım bi parçanın değişmesi gerektiğini söyledi ben de memlekete gideceğim için fazla üstelemedim 200 tlye değiştirdi.yola çıktım memlekete varmak üzereyken aynı lamba tekrar yandı ben ustayı aradım önemli bişey değil geldiğinde bakarız dedi ama içim rahat etmediğinden memleketteki tanıdık bi ustaya çektim hemen bilgisayara bağlayıp lambayı söndürdü sonra benı bi lpgciye gönderdi SICAK ve SOĞUK diye bişey varmış lpgde o ayarı yapılmadığında yanarmış hallettiler o sorunu ondan beri aynı sorunu yaşamıyorum

Geri