2007-2008 1.3 cdti essentia araçlar için yol bilgisayarı

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan bülent58
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
hertürlü yaparız yeterki para olsun

bülent bey sizden ricam ,hareket edince kapıların kitlenmesi ve kumandadan sunroof u kapatma özellikleri active edilebiliyomu:confused: :confused:
bide benim araca hangi özellikleri ekleyebiliriz:)

selcuk yetkili ile görüşüp hemen ekliyoru buraya

Bulent bey bu TC dediğim traction control(anti patinaj sistemi) daha önceki vectra b lerde vardı sanırm birde omega da.. Benim araç Astra H easytronic.. Tc yok tabiki ama ön hazırlık gibi bişeyi var mı acaba... Bir ara almanyadaki bi sitede motor bölümündeki sigorta kutusundadn kabloyla falan köprü yapılarak oluyomuş gördüm ama almanca old. pek anlamadım.. görüşlerini bekliyor.. tşk.

Bulent bey bu TC dediğim traction control(anti patinaj sistemi) daha önceki vectra b lerde vardı sanırm birde omega da.. Benim araç Astra H easytronic.. Tc yok tabiki ama ön hazırlık gibi bişeyi var mı acaba... Bir ara almanyadaki bi sitede motor bölümündeki sigorta kutusundadn kabloyla falan köprü yapılarak oluyomuş gördüm ama almanca old. pek anlamadım.. görüşlerini bekliyor.. tşk.

aracın easytronic IDS plus paketi ile tc yapılır ön hazırlık mevcut.
ancak 1.3 cdti motorlara uygulanmıyor TR'de ama ne kadar ciddi araştırmak lazım,bendeki araca ekran olmaz dediler yaptık
bunu araştırmak için vakit ve sabır lazım

benm arabada anti patinaj sistemi mevcut belki sizinkinede sonradan takılır...

ben gereksiz buluyorum tc olayını

goksar,, düğmesi filan varmı açıp kapama için... varsa bi foto alabilirmiyim...

yok hayır düğme yok sadece araç patinaja düşerse ekranda bi ışık yanıp sönüyo kayan araba ışığı ama ayrıyetten bi düğme filan yok

abi tbrikler walla süppersin...

Geri