2007 Corsa D Cdti

407 zor araba arkadaş ya..tr ye uymuyor...iyi 407 nin altını biyerde bırakmadın...bide yay taksan yerden gazoz kapaklarını toplardın artık :)

407 zor araba arkadaş ya..tr ye uymuyor...iyi 407 nin altını biyerde bırakmadın...bide yay taksan yerden gazoz kapaklarını toplardın artık :)

Daha aracı teslim aldığım anda muhafaza oturmuştu, asfaltı kazımışlar çıktığım yerle yol arası 30 cm :sopa:

Aracınız çok güzel maşallahı var. Tatlı bir duruşu var. Kazasız belasız binersiniz umarım. Bide bu turbo timer olayı her araca oluyormu acaba? Vectra B var bende baya hoşuma gitti. Bide fiyatı nedir ,farklı markaları varmı?

Aracınız çok güzel maşallahı var. Tatlı bir duruşu var. Kazasız belasız binersiniz umarım. Bide bu turbo timer olayı her araca oluyormu acaba? Vectra B var bende baya hoşuma gitti. Bide fiyatı nedir ,farklı markaları varmı?

Teşekkür ederim. Her araca olur illa ki turbo olmasına gerek yok. Bu en ucuzu (type 0) type 1 modelinde bir kaç ek özellik daha var. Bunda anlık akü ve peak akü değeri , 30sn. 1dk. çalıştırma seçeneği mevcut. Apexi, Greddy gibi markalarda mevcut. HKS ' yi 90- 130 tl civarına bulabilirsiniz.

hocam parklarınız w21/5w mi yeni kasa corsalardaki gibi? eğer öyleyse led mi? ledse nerden temin edebilirim?

hocam parklarınız w21/5w mi yeni kasa corsalardaki gibi? eğer öyleyse led mi? ledse nerden temin edebilirim?

Parklar standart 5w dipsiz ampul, sinyallerde çiftli duy w21/5w sarı ampul mevcut. Sizin araç makyajlı kasa mı ?

evet benimki makyajlı kasa. gündüz farı ve parklar aynı ampulde. benim niyetim o ampulü amber led olarak değiştirmek. w21/5w toshiba yazıyor üstünde. internette buldum fakat yine de biraz daha araştırma içerisindeyim.

evet ama aslında kırmızı ile turuncu arası bi renk benim istediğim alev turuncu gibi ama, ledlerin 5 rengi varmış beyaz kırmızı yeşil mavi amber(turuncu) dolayısıyla amber olana niyetlendim ben.