2007 Corsa D Cdti

Bu haliyle başına gelmeyen kalmadı. Bırak jantlarım bende kalsın :)
Şaka bir yana bizim farları nasıl MST style yapabiliriz ?
Hiç Corsa D farı açmadım, ama Corsa D kasa aracım olsaydı, maddi imkanlarım çerçevesinde 111. Yıl farları takardım sanırım, iç kısımları kısmen siyah onların, yinede kendinin açıp içini kafana göre koyulaştırdığın, artı birşeyler yaptığın bir başka tabiki, turuncu bir kısım oluşturmak istersen sinyal kısmında, vitray boyası kullan, yada bin arabaya gel Konya'ya beraber yapalım birşeyler. :D

Hiç Corsa D farı açmadım, ama Corsa D kasa aracım olsaydı, maddi imkanlarım çerçevesinde 111. Yıl farları takardım sanırım, iç kısımları kısmen siyah onların, yinede kendinin açıp içini kafana göre koyulaştırdığın, artı birşeyler yaptığın bir başka tabiki, turuncu bir kısım oluşturmak istersen sinyal kısmında, vitray boyası kullan, yada bin arabaya gel Konya'ya beraber yapalım birşeyler. :D

Konya yoluna alışkınım ben :)
111. yıl farı buldum 300 e çıkma, ama vitray boyasıyla bir alan oluşturmak istiyorum esas.

Konya yoluna alışkınım ben :)
111. yıl farı buldum 300 e çıkma, ama vitray boyasıyla bir alan oluşturmak istiyorum esas.

Gel Konya'ya o zaman. :D

Caner'de istiyordu benim farlardan, onuda çağıralım ama. :D

Vitrayla oluşturulan turuncu kısım benim nedense artık hoşuma gitmez oldu, farlarımı değiştirmeyi düşünüyorum hatta, belli bir zamandan sonra insan sıkılıyor sanırım. :rolleyes:

Ama farlarımı değiştirecek olursam eğer, içleri yine koyulaştırılmış olarak, farklı bir projem var bu sefer.

Çıkma Valeo temiz far bulmam lazım ilk önce. :D

Gel Konya'ya o zaman. :D

Caner'de istiyordu benim farlardan, onuda çağıralım ama. :D

Vitrayla oluşturulan turuncu kısım benim nedense artık hoşuma gitmez oldu, farlarımı değiştirmeyi düşünüyorum hatta, belli bir zamandan sonra insan sıkılıyor sanırım. :rolleyes:

Ama farlarımı değiştirecek olursam eğer, içleri yine koyulaştırılmış olarak, farklı bir projem var bu sefer.

Çıkma Valeo temiz far bulmam lazım ilk önce. :D

Her an gelebilirim abi, arabayla gelmesem de farları alıp gelirim :D
Caner'le değiştirsenize :D Ben istiyorum da bir çok araba da görmeye başladım artık, özellikle iş yeri servislerinde renk renk :)

Her an gelebilirim abi, arabayla gelmesem de farları alıp gelirim :D
Caner'le değiştirsenize :D Ben istiyorum da bir çok araba da görmeye başladım artık, özellikle iş yeri servislerinde renk renk :)

Aynen yapan çoğaldı artık.

Caner'le takas etsek olur aslında, farları Valeo ise değişebilirim. :D

Aynen yapan çoğaldı artık.

Caner'le takas etsek olur aslında, farları Valeo ise değişebilirim. :D

Az sonra çıkıyorum işten, önce Gazihan' a bir uğrayacağım uyarsa Caner' e de uğrar farlara bakarım aranızı yaparım :) Komisyonumu alırım :D

Az sonra çıkıyorum işten, önce Gazihan' a bir uğrayacağım uyarsa Caner' e de uğrar farlara bakarım aranızı yaparım :) Komisyonumu alırım :D

Komisyon sana feda olsun. :D

Şaka bi yana Caner İstanbul'damı yanına uğrayacaksın? :rolleyes:

Gazihan derken yazılımmı yaptırıyorsun yoksa?

Komisyon sana feda olsun. :D

Şaka bi yana Caner İstanbul'damı yanına uğrayacaksın? :rolleyes:

Gazihan derken yazılımmı yaptırıyorsun yoksa?

Caner burada, dün uymadı görüşemedik belki bu akşam..

Yazılım zaten var abi 30bin km oldu gibi. Aklımda sorular vardı onlara cevap aradım.

Sonunda vakit bulup panjuru plastidip ile boyadım, krom bölüm haricindeki yerlere de 1-2 kat geçip en son komple mat vernik uygulayıp daha kalıcı hale getirmeyi düşünüyorum.

IMG_20130702_195031_zps908b9afc.jpg

IMG_20130702_201942_zpsbe7e6bff.jpg

IMG_20130702_201937_zpsfb6ad53c.jpg

Hele şüküüüür süper olmuş kanks.. sevindim maskeyi artık çıkarmak istemeyeceksin :)