2007 model cmon yakıt deposu kaç litre?

thekinger1

Banlanan Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
bilen birisi yardımcı olursa memnun olurum.birde yakıt değerlerini şehir içi ve dışı.araç 1,4 twinport otomatik.teşekkürler.

yakıt deposu 45 lıtre
fabrıka verılerıne gore soyluyorum:
100 km/h:şehirdışı 5.7
şehiriçi 8.7
ortalama 6.8
şeklinde...

vverdiğin bilgi için teşekkür ederim.ama meret asla 8,7 yakmıyo.ben 9,5 e bile razıyım.11,5-12 lt tüketiyo şehir içinde.acaba bi sorunmu var yoksa genelimi böyle.araç henüz 7500 km de.ilk ladığımızdan beri hep böyle yakıyo.üstelijk şehir dışı tüketimide yaklaşık 7 lt civarında.sorun ne olabilir?

vverdiğin bilgi için teşekkür ederim.ama meret asla 8,7 yakmıyo.ben 9,5 e bile razıyım.11,5-12 lt tüketiyo şehir içinde.acaba bi sorunmu var yoksa genelimi böyle.araç henüz 7500 km de.ilk ladığımızdan beri hep böyle yakıyo.üstelijk şehir dışı tüketimide yaklaşık 7 lt civarında.sorun ne olabilir?

2,0 motora eş değerde yakıyorsun bence çok

valla bence normal yakıtı.cunku ufak motorlar daha buyuk motorlara sehırıcınde daha fazla yakar.bırde yakıt kullanım tarzıyla orantılı.sakın kullanmayı deneyın,yokuslarda vıteste salın aracı,klimayı fazla acmamaya calısın:)

Geri