2007 model Corsa D'nin ilk kazası

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan buraki
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
allah korumuş dostum.arabab bu düzelir.araç yeni olduğu için dışrada yaptıramazsın mecbur servise gidicen.onuda kasko hallaede.sanırım 1milyarı aşan bi hasar çıkartırlar.canın sağolsun.kendine dikkat et.

Fastest89 çok teşekkür ederim.

Walla abi bende öyle düşündüm nerden baksam yine bi 1 milyar çıkacak hasar. onuda kasko halledecek. hasarsızlık indirimim zaten yok yeni araba olduğu için. ordanda yırttım. yediğim 52 ytl lik ceza ile kaldım sadece. başına gelmeyen kalmamıştı zaten arabanın. sürekli birileri çarpıyo veya çiziyolardı arabayı. kaputtaki çizikten ordadan yok olacak bu sayede.
Herkeze tekrardan teşekkürler.

Fastest89 çok teşekkür ederim.

Walla abi bende öyle düşündüm nerden baksam yine bi 1 milyar çıkacak hasar. onuda kasko halledecek. hasarsızlık indirimim zaten yok yeni araba olduğu için. ordanda yırttım. yediğim 52 ytl lik ceza ile kaldım sadece. başına gelmeyen kalmamıştı zaten arabanın. sürekli birileri çarpıyo veya çiziyolardı arabayı. kaputtaki çizikten ordadan yok olacak bu sayede.
Herkeze tekrardan teşekkürler.

yaw hasarsızlık indirimi var diye biliyorum eminmisin?senin sigorta şirketin hangisi ve kaça yaptırdın?benim güneş sigorta 800ü 8e böldürdüm.

geçmiş olsun kardeşim geçen hafta babamda passatla sanayide ana yoldan ilerlerken ara yoldan arabanın biri fırlamış önüne babam frenlemiş durmuş ama adam tamponu yırtmış geçmiş. bide sağ farın tırnağını kırmış. 1500ytl masraf çıktı. KAskoda yeni bitmişti. Allah'tan sigorta 750ytl kadarını ödüyor.

Geçmiş olsun Burak ...

Vah kardeşim ya,geçmiş olsun,neyse Allah bin beterinden korusun...
Bu arada bi önerim olacak.Tampon değişse de değişmese de,mutlaka ama mutlaka arabanın üzerindeki klipsleri değiştirsinler dikkat et.Bir fark olmaz diye takmayabiliyorlar,yani tampon değişse bile eski yerlere monte ediliyor.Arabanın tampon bağlantı klipsleri mutlaka değişsin.Bunun zararı ne olur?Araban bittikten sonra incelemeye başlarsın servisten çıkınca ve farkedersin ki tampon ve kaporta arasındaki boşluk orantısız seyreder.Tam oturmayabilir.Elle esnetilebilir....vb

Gerçi bu klips denilen aparat 15ytl gibi bir şey.Çifti de 30 olsun.Ama işte,değiştirmeyen zihniyet değiştirmiyor,bilirsin servisleri.Aman dikkat et kardeşim.Tekrar geçmiş olsun...

geçmiş olsun

Geçmişolsun....Hasarın bununla kalsın,daha büyükleri olmasın...

Geri