2007 Opel Astra Cosmo (Makyajlı)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
astra_trb' Alıntı:
Makyajlı Astra Cosmo 2007
Görmeyenler vardı da ... Gördüğünüz gibi far içleri siyah !!! :eek:
İyi de farların içi eskiden de siyahtı, bu yeni birşey değil ki. Benim 2005 model aracımın farları siyah:rolleyes:

Papirus' Alıntı:
İyi de farların içi eskiden de siyahtı, bu yeni birşey değil ki. Benim 2005 model aracımın farları siyah:rolleyes:

2007 enjoy siyah diil krom cosmosunu görmemistik siyah yapmıslar bunu önmli olan arkası ama :D

Mercekli farlar siyah, halojenler krom;)

Geçen gece makyajlı bir astranın arkasına takıldım , yeni stop lambaları vardı biraz audi a3lerinkini andırmış, kırmızı kısımların ortasında dikdörtgen tarzında içi boş kedi gözü kısmı belirginleşmiş , sağ sol sinyaller de daha net sarı yanıyor.

Arka stop bu ancak uzaktan bakılınca, kedi gözü kısımları gözüme daha değişik göründü, herhalde ince çizgilerini ayırd edemedim.

astra3wl8as1.jpg

yeni 307 nin arka stop lar bence daha güzel sonuçta ledli stoplar..şahsen bana daha güzel gözüküyor yeni 307 nin ledli stopları:good:

Papirus' Alıntı:
Geçen gece makyajlı bir astranın arkasına takıldım , yeni stop lambaları vardı biraz audi a3lerinkini andırmış, kırmızı kısımların ortasında dikdörtgen tarzında içi boş kedi gözü kısmı belirginleşmiş , sağ sol sinyaller de daha net sarı yanıyor.

Arka stop bu ancak uzaktan bakılınca, kedi gözü kısımları gözüme daha değişik göründü, herhalde ince çizgilerini ayırd edemedim.

astra3wl8as1.jpg

gecenlerde opele sordum koyulastırılmıs arka sinyal cosmo modelinde var dedi test aracı enjoydu ama onunki de koyuydu bu niye boyle dedim bazı enjoylar boyle geliyor dedi :D :confused:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri