2008 Astra Cosmo' nun jantı

alperduyan

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Arkadaşlar 2008 model yeni Astra Sedan aldım. Araç Njoy spor paket ve üzerinde 10 kollu orjinal jant var. Ekte resmi bulunan 2008 model Astra Cosmo nun orjinal jantını arıyorum. Bildiğiniz temin edebileceğim bir adres, site varmı. Elinde olup satmayı düşünen arkadaşlara da duyrulur.

Alper DUYAN

Ekli dosyalar

• Astra.webp
    Astra.webp
    4.1 KB · Görüntüleme: 103
bende isterim bende...Jantlarım 10 günlük,170 KM de.Takas üzerine bi miktar parada olabilir...örümcek jantta olur:)

not:kusura bakma sulandım senin jantlara ama,kızma:)

Bizim arac geldiğinde jantları begenmedik bayi baska bir aracın jantlarıyla değiştirdi, keşke bayiye iletseydiniz alır almaz.

Bayii ye söyledim ama Cosmo nun jantlarını vermeyiz dedi. üzerindeki jant tek seçeneğindediler. parayı bastırırsan hemen verirler ama. Yeterki paradan haber ver servise. Tanesi 800 YTL den verse 3.600 YTL tutar. Servisten alırsam evin yolunu şaşırırım vallahi

Alper DUYAN

Son düzenleme:
sizin gibi adnan güçlüde o janttan arıodu galiba ve buldu.. o jant mı tam emin deilim ama.. buldu ve takas etti... hatta konu başladığıda 'aradığım jantı buldum' olması lazım aratırsan bulursun belki bi fikir verebilir arakdaş sana

bende isterim bende...Jantlarım 10 günlük,170 KM de.Takas üzerine bi miktar parada olabilir...örümcek jantta olur:)

not:kusura bakma sulandım senin jantlara ama,kızma:)

Arkadaşım lafımı olur, sulanmak serbest....:)

Bizim arac geldiğinde jantları begenmedik bayi baska bir aracın jantlarıyla değiştirdi, keşke bayiye iletseydiniz alır almaz.
araç bayideyken söyledim.farkını verelim dedim.ama kabul etmediler...

araç bayideyken söyledim.farkını verelim dedim.ama kabul etmediler...

Burdaki serviste başka cosmo paketli araca takıyormuş gibi gösterip istediği araca takıyo (Tek dezavantajı fatura yı cosmo paketli araç adına kesiyor)ama çok para istiyor. Bizim servis biraz fırlama :)

sizin gibi adnan güçlüde o janttan arıodu galiba ve buldu.. o jant mı tam emin deilim ama.. buldu ve takas etti... hatta konu başladığıda 'aradığım jantı buldum' olması lazım aratırsan bulursun belki bi fikir verebilir arakdaş sana

Adnan güçlü arkadaşın jantına baktım aynı jant değil. O jantın orjinalini www.sahibinden.com da buldum ama benimistediğimjant farklı biraz. Teşekkür ettim :alkis:

pardon abi ben direk odur diye tahmin ettim:) kusuruma bakmayasın saolasın:)

Geri