A3 yerine 2008 ASTRA ALDIM...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ezgene
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
hadi hayırlı olsun aracının detaylı fotolarını bekliyorumm habern olsun:)) içi dışııı, değişik her yerini bilemk istiyorum ona göree:)

27 Ocak Pazar günü (yarın) saat 14:00 de beşiktaş sahilde haneden beerportta buluşuyoruz. Gelmek İsteyen Arkadaşlar Aktiviler bölümünde İsimlerini Yazdırsın, HADİ İSTANBUL!!!

hadi hayırlı olsun aracının detaylı fotolarını bekliyorumm habern olsun:)) içi dışııı, değişik her yerini bilemk istiyorum ona göree:)

eyvallah sagol.opel den geçemedik yine...Sabırsızlanıyorum..araç gelsin,hemen koyarım fotoları....

bence en iyisini yapmışsın nazar değmesin güle güle kullan

ARKADAŞLARRR

27 Ocak Pazar günü (yarın) saat 14:00 de beşiktaş sahilde haneden beerportta buluşuyoruz. Gelmek İsteyen Arkadaşlar Aktiviteler bölümünde İsimlerini Yazdırsın, HADİ İSTANBUL!!!

27 Ocak Pazar günü (yarın) saat 14:00 de beşiktaş sahilde haneden beerportta buluşuyoruz. Gelmek İsteyen Arkadaşlar Aktiviteler bölümünde İsimlerini Yazdırsın, HADİ İSTANBUL!!!

hayırlı olsun ezgene inş seni üzmicek bi üretim olarak çıkar.kazasz belasz olur umarım.....

eyvallah sagol.opel den geçemedik yine...Sabırsızlanıyorum..araç gelsin,hemen koyarım fotoları....

Benim aldigim ilk opel corsa d oldu, opelden memnun kaldim.Aracimi satsam yine opelin bir modelini alirdim.Bence de en iyisini yapmissin, birde aracin donanimi cok iyi.:good:

Benim aldigim ilk opel corsa d oldu, opelden memnun kaldim.Aracimi satsam yine opelin bir modelini alirdim.Bence de en iyisini yapmissin, birde aracin donanimi cok iyi.:good:

sagolasın.teşekkürler.

Boşver güzel kardeşim çekmişsin sıfır km aracı, düşünme A3 falan ilerde satar yine istersen A3 alırsın. Hem nede olsa bunca zamandır servis falan derken bir Opel çevren oluşmuştur. Böylece eski alışkanlıklarından da vazgeçmemiş olursun. Allah kaza bela vermesin ağız tadı ile binmek nasip etsin de önemli olan o.

Geri