2008 Astra H

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan serdarm
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Yeni Astra HB1.3 CDTi Dizel - 90 HPHB Enjoy35.350,00 YTL

cevap için teşekkürler..
bu fiyata bide metalik renk,kartel koruma ve park sensörü ekleyince rahat 36.000 ytl oluyo.. ki bide spor paket farkıda var...bayağ fiyat indirtmişsiniz helal olsun :D
ben corsayı alırken 21.630 ytl idi 1000 lira renk ve cd çalar 22.650 gibi bişey olmuştu 22.500 den bi kuruş aşağı inmediler.. açıkcası çok aceleye gelmişti başka bayiden bile fiyat almamıştım... gerçi o sıralar bi arkadaşım opel bayilerinde fiyatlar sabit demişti onunda etkisi vardı...

Yeni Astra HB1.3 CDTi Dizel - 90 HPHB Enjoy35.350,00 YTL

cevap için teşekkürler..
bu fiyata bide metalik renk,kartel koruma ve park sensörü ekleyince rahat 36.000 ytl oluyo.. ki bide spor paket farkıda var...bayağ fiyat indirtmişsiniz helal olsun :D
ben corsayı alırken 21.630 ytl idi 1000 lira renk ve cd çalar 22.650 gibi bişey olmuştu 22.500 den bi kuruş aşağı inmediler.. açıkcası çok aceleye gelmişti başka bayiden bile fiyat almamıştım... gerçi o sıralar bi arkadaşım opel bayilerinde fiyatlar sabit demişti onunda etkisi vardı...

Senin saydıklarına ek olarak bir de boya koruması var.
Evet fiyat kesinlikle çok uygun oldu :)
Herkese kazasız belasız sürüşler dilerim :)

fiyat süper, ayın 27 sinde egemde aynısını sormuştum 2008 33500 ytl demişlerdi.ellerindeki son arabaymış oda satılmıştı.

Hepinize çok teşekkür ederim,
Araç zaten aklımızdaydı ama o kadar bütçe yoktu birde bu kadar indirim yoktu :)
Baktık fiyat düşmüş hiç tereddüt etmeden aldık :)
Herkes aracına kazasız belasız biner inşallah...

Arkadaşlar aklıma takıldı benim aracımın boyası sedefli mi?
Bi kaç siyah Astra da sedefli olduğu yazılmış da...

arkadasım öncelikle aracın hayırlı olsun 2007 kasımda aldım harbi pahalıya almışız film koruma ıvır zıvır serviste yaptılar toplam 39000tlye mal oldu bize 1,3 dizel :(

Senin aracında hayırlı uğurlu olsun kardeşim,
Bizimki tamamen şans eseri oldu, yoksa sizinkiler pahalı değil ;)

valla süper ya corsa 1.2 enjoy easytronic spor paket fln derken o fiyatı geçiyo nerdeyse

Geri