2008 Astra Mercekli Far

dört gözle bekliyoruz.

nisan gibi istanbul-aksaray da olacakmış.fiyat 450 civarı(çifti)..mercekli angelli xenonlu...marka fk.

Aynen öle kardeşim nisan gibi piyasada ama çıkmacılarda düştü kendi orjinal mercekli farları 200lira civarında çıkmacılarda var... sıfırı piyasa çıksın 450ytl güzel bi rakamm alınır yani değer... ;)

Arkadaşlar Zenon far opel de 1800 ytl mercekli tabi bu cosmo donanım opsiyonu alınmış bir araca sonradan takabiliyolar mı bilmiyorum.Ya da bu fiyata takabiliyorlar mı onu sormak lazım.

Arkadaşlar 2008 model astra aldım ve farlarını değiştirmel istiyorum ampulleri araştırdım ama pek içime sinmedi yapmısken tam yapmak istiyorum...Kendi orjinal mercekli farlarından takmak istiyorum fakat nerden temin edicem konusunda hiç bi fikrim yok nerden bulabilirim ve kaça patlar şimdiden yardımlarınız için Teşekkürler...:sorry:

Ordu da Opel Ateş yetkili servisi astranın orjinal mercekli farına 830 YTL fiyat çekti. İki far 1.660 YTL tutuyor. Bana çok pahallı geldi. Arkadaşlar fk adında birfirmadan bahsediyor. Orada daha uygunmuş.

aynı servis yani opel ateş bana 1000 ytl dedi:)

mercekli, siyah ve angel li far

arkadaşlar bendede siyah 2008 astra var ön farlar çok kötü ya mercekli istiyorum servis almanyadan getitririsek 2bin ytl yi geçer dedi geldimi piyasa mercekli farlar bilgi veren varmı bide dışarda xenon taktıramıorum garanti problemi olur die varmı öle bir sorun yaşayan

arkadaşlar ben ithalatçı firmadan 650 ytl ye içi siyah mercekli we angelli far buldum ben alayım size nası bişey oldugunu soylerim beni takip edin. xenona gelince.. ben aksesuarcıda taktırdım ilk olarak hata werdi bi yanıyodu bi yanmıyodu ama kalitesiz olanı takmıslar gittim servise adamlar baktı git taktırdıgın yere şu modelle değiştirsinler dedi gittim paşalar gibi servisin dediği şekilde değiiştirttim ve optimum olanı 8000 k olan arkadaslar

bir de foto koyuyorum boyle bişey.. (arkadaş dün gönderdi bana)

Ekli dosyalar

• 111.webp
    111.webp
    16.1 KB · Görüntüleme: 55
Son düzenleme:
Mayıs a az kaldı.Sabır...Aksaray da birkaç tuningci getirecemiş.

emre deri döşemeyi nerde kaç parayaya yaptırdın kardeş

Geri