2008 model Opel Vectra

Arkadaşlar bilmiyorum farkettiniz mi, fazla spor görünümlü orta-üst sınıf arabalar çok fazla satmıyor.Bu segmentteki arabalar ya makam arabası olarak kullanılıyor ki burada çok fazla sportiflik tercih edilmiyor ya da belli bir yaşın üzerinde, artık durulmuş kişiler alıyor ki yine onlar da çok sportif bir araba tercih etmiyor.Parası olan da zaten gidip spor araba alıyor.Yani almak isteyen gençlerde bu arabaya verecek para yok, parası olan da artık bizden geçti diyor. :)
araç şaane olmuş ama bu yorum çok mantıklı :good:
bi de arka taraf sanki yeni civic çağrışımı yaptı bende...
opeli capona benzetmesinler ya...

Arkadaşlar bilmiyorum farkettiniz mi, fazla spor görünümlü orta-üst sınıf arabalar çok fazla satmıyor.Bu segmentteki arabalar ya makam arabası olarak kullanılıyor ki burada çok fazla sportiflik tercih edilmiyor ya da belli bir yaşın üzerinde, artık durulmuş kişiler alıyor ki yine onlar da çok sportif bir araba tercih etmiyor.Parası olan da zaten gidip spor araba alıyor.Yani almak isteyen gençlerde bu arabaya verecek para yok, parası olan da artık bizden geçti diyor. :)
parası yetse babam alır vallaha 52 yasında halen motor bakıyo:)
araba cok güzel olcak gibi duruyo ama

çok sportif olmaz fazla tutcağını sanmıyorum bu araçları genelde göbekli yaşlanmış amcalarımız alıyor sanmıyorum bunu almazlar

çok yırtıcı çok kararlı çizgiler güzel tasarım ;)

erman arkadaşıma sonuna kadar katılıyorum:sorry:

walla beyler kızmayın bana ama, 10 numara iğrenç bi araç. hiç tarzım değil bu tür görmemiş oyuncakları.

Valla 2008 modelini alana kadar en iyisi vectra B...Nie?Çünkü buna sahibim :D

Yeni resimler(test aracı)

Ekli dosyalar

• opel vec.webp
    opel vec.webp
    30.4 KB · Görüntüleme: 16
  • vectra.webp
    vectra.webp
    20.9 KB · Görüntüleme: 13
Geri