valla 10 numara tek kelimeyle
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
araç şaane olmuş ama bu yorum çok mantıklı :good:Arkadaşlar bilmiyorum farkettiniz mi, fazla spor görünümlü orta-üst sınıf arabalar çok fazla satmıyor.Bu segmentteki arabalar ya makam arabası olarak kullanılıyor ki burada çok fazla sportiflik tercih edilmiyor ya da belli bir yaşın üzerinde, artık durulmuş kişiler alıyor ki yine onlar da çok sportif bir araba tercih etmiyor.Parası olan da zaten gidip spor araba alıyor.Yani almak isteyen gençlerde bu arabaya verecek para yok, parası olan da artık bizden geçti diyor.
parası yetse babam alır vallaha 52 yasında halen motor bakıyoArkadaşlar bilmiyorum farkettiniz mi, fazla spor görünümlü orta-üst sınıf arabalar çok fazla satmıyor.Bu segmentteki arabalar ya makam arabası olarak kullanılıyor ki burada çok fazla sportiflik tercih edilmiyor ya da belli bir yaşın üzerinde, artık durulmuş kişiler alıyor ki yine onlar da çok sportif bir araba tercih etmiyor.Parası olan da zaten gidip spor araba alıyor.Yani almak isteyen gençlerde bu arabaya verecek para yok, parası olan da artık bizden geçti diyor.
Arkadaşlar bilmiyorum farkettiniz mi, fazla spor görünümlü orta-üst sınıf arabalar çok fazla satmıyor.Bu segmentteki arabalar ya makam arabası olarak kullanılıyor ki burada çok fazla sportiflik tercih edilmiyor ya da belli bir yaşın üzerinde, artık durulmuş kişiler alıyor ki yine onlar da çok sportif bir araba tercih etmiyor.Parası olan da zaten gidip spor araba alıyor.Yani almak isteyen gençlerde bu arabaya verecek para yok, parası olan da artık bizden geçti diyor.