2008 Subaru Impreza Elegance!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan bimmer
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Hayırlı olsun volkan Allah kaza bela vermesin.Benimde kasa olarak gerçekten beğendiğim araçlar arasında.Açık hava filtresi ve komple egzost ile inan o kadar tatlı bir ses veriyorki gazlamaya doyamazsın...

hayırlı uğurlu olsun güzel günlerde kullan

legacyleride güzeldir ilerde dizellerinin fiyatları düşerse alabilirim bir tane :) dünyadaki tek boxter dizel motor

ben yaklaşık 2 yıldır kullanıyorum aracı en ufak problem yaşamadım. servise yalnızca periyodik bakımlar için gittim. tek problem yaşadığım konu biraz fazla yakıyo. o da devamlı 4 çeker ve otomatik vites olmasından kaynaklanıyo. ama virajlarda ve özellikle karlı havalarda benim diyen araba arkasından gelemiyo.kışın 4 tane kar lastiği taktığında everest dağına bile tırmanacakmış gibi geliyo insana

ben yaklaşık 2 yıldır kullanıyorum aracı en ufak problem yaşamadım. servise yalnızca periyodik bakımlar için gittim. tek problem yaşadığım konu biraz fazla yakıyo. o da devamlı 4 çeker ve otomatik vites olmasından kaynaklanıyo. ama virajlarda ve özellikle karlı havalarda benim diyen araba arkasından gelemiyo.kışın 4 tane kar lastiği taktığında everest dağına bile tırmanacakmış gibi geliyo insana

benim de bu aracı alırken beni en çok motive eden problemsiz oluşuydu. yakıt benim için sorun değil zira 6 silindir bmw kullanıyordum :D p.tesi olsa da aracı teslim alsam artık :D

hayırlı olsun benimde düşündüğüm aracların başında geliyor yazın nasipse ya impreza yada civic vtec alacam sende kullandıkca +/-'lerini burdan paylaşırsın bizler içinde ön bilgi olur

Hayırlısı olsun. Senin içine sindikten sonra gerisi fasa fisodur. Ben de senin gibi bir aracı beğendiysen arkama bakmam.

Geri