2008 Subaru Impreza Elegance!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan bimmer
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
hayirli olsun.ayni aractan bende de var.saygilar

bu aracın kullanıcısı çok az birine burda rastlamak çok iyi :D

bana bu araçlar hakkında ipucu verebilir misin? nelere dikkat edilir vs vs

Hayırlı olsun volkan Allah kaza bela vermesin.Benimde kasa olarak gerçekten beğendiğim araçlar arasında.Açık hava filtresi ve komple egzost ile inan o kadar tatlı bir ses veriyorki gazlamaya doyamazsın...

hayırlı uğurlu olsun güzel günlerde kullan

legacyleride güzeldir ilerde dizellerinin fiyatları düşerse alabilirim bir tane :) dünyadaki tek boxter dizel motor

ben yaklaşık 2 yıldır kullanıyorum aracı en ufak problem yaşamadım. servise yalnızca periyodik bakımlar için gittim. tek problem yaşadığım konu biraz fazla yakıyo. o da devamlı 4 çeker ve otomatik vites olmasından kaynaklanıyo. ama virajlarda ve özellikle karlı havalarda benim diyen araba arkasından gelemiyo.kışın 4 tane kar lastiği taktığında everest dağına bile tırmanacakmış gibi geliyo insana

ben yaklaşık 2 yıldır kullanıyorum aracı en ufak problem yaşamadım. servise yalnızca periyodik bakımlar için gittim. tek problem yaşadığım konu biraz fazla yakıyo. o da devamlı 4 çeker ve otomatik vites olmasından kaynaklanıyo. ama virajlarda ve özellikle karlı havalarda benim diyen araba arkasından gelemiyo.kışın 4 tane kar lastiği taktığında everest dağına bile tırmanacakmış gibi geliyo insana

benim de bu aracı alırken beni en çok motive eden problemsiz oluşuydu. yakıt benim için sorun değil zira 6 silindir bmw kullanıyordum :D p.tesi olsa da aracı teslim alsam artık :D

benim de bu aracı alırken beni en çok motive eden problemsiz oluşuydu. yakıt benim için sorun değil zira 6 silindir bmw kullanıyordum :D p.tesi olsa da aracı teslim alsam artık :D

Resimler ve ilk izlenimleri bekliyoruz

hayırlı olsun benimde düşündüğüm aracların başında geliyor yazın nasipse ya impreza yada civic vtec alacam sende kullandıkca +/-'lerini burdan paylaşırsın bizler içinde ön bilgi olur

Hayırlısı olsun. Senin içine sindikten sonra gerisi fasa fisodur. Ben de senin gibi bir aracı beğendiysen arkama bakmam.

Geri