2008 Yeni Opel Astra Sedan

gökhan06

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
Arkadaşlar son çıkan astra sedan hakkındaki görüşleriniz nasıl? Araçta 1.3 motorluk bir dizel kullanılmış ve 90hp 200 tork ve ödül almıi bir motormuş avrupada. benzinlisi ise 115 hp 155 tork, bu motor vectradaki motordan daha güçlü bir motor sanırım, vectra c lerde 105 hp lik motor var ama astra sedan 115 hp. lütfen bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olsunlar iki hafta içinde ya jetta yada astra sedan alıcam. Bildiğiniz gibi zaman ekonomi devri, jetta alırsam tüp taktırcam ancak astra alırsam EKOYAK sistemi taktırcam

1) astranın dizel motoru gerçekten çokmu hantal bir motor?
2) astra benzinli araca EKOYAK sistemi ne ölçüde tasarruf sağlar?
3) astranın iç malzeme kalitesi nasıldır?
4) herhangi bir kronik sorunu varmıdır? benzinli yada dizellerde?

şimdiden teşekkürler iyi forumlar

ben 1.3 ünü bayide test ettim hiç hantal değil açık konuşayım performansı beni şaşırttı ama tabi bir benzinli motordaki seriliğide arayıp hayal kırılığı yaşamamak lazım ben essentia yı kullandım çok boş bi araba alınacaksa kesinlikle njoy veya cosmo alınmalı Xenon far opsiyonu kesinlikle takılmalı bence arabanın görüntüsü çok değişiyor
kronik sorun olarak bişey olacağızı zannetmiyorum aynı teknolojiyi aynı motorları Hb kasa da opel test etti eksikleri giderdi bence 1.3 CDTİ ı şiddetle tavsiyemdir

astrada kullanılan 1.3 cdti bahsettiğn 105 hp lik motorun geliştirilmiş modelidir, ekonomik kullanım için ideal bir motor, performans bekleme ancak 200Nm tork ile yokuşlarda vites küçültmeye gerek kalmıyor,
malzeme kalitesi son makyaj ile daha da artırıldı, piano black kaplamayı tercih etmeni öneririm cosmo paketinde mevcut,
dizel için shell petrol ofisi ve opet iyi yakıt sunan firmalar, motor bakımlarını yaptırdığın sürece dizellerde artık 90lardaki gibi kronik problem falan söz konusu değil

unutmadan tek iğrenç tarafı freninin aşırı derece de hassas olması benim arabadan inip ona bindikten sonra adam akıllı fren yapamadım belki de o aracın freninde bi problem vardı

valla ben 1,5 ay önce hb 1.3 CDTİ makyajlı yeni kasayı test ettim opal da.arabanın performansı benim beklediğimden çok fazla oldu.çok şaşırdım doğrusu çok iyi performans ve ataklık o motora göre.konforu gayet iyi.zaten astra yıllardır kendini kanıtlamış bir araç.hb araba arıyor olsam astradan başkasını düşünmem

tsi motor alınacaksa ben jettayı tercih ederim ama 1,6 102 hp motor jetta düşünüyorsan kesinlkle astra derim....

Yeni Astra Sedanla ile ilgili önceden açılmış konuları aratıp bulabilirsin. Yorum yazan arkadaşlara katılmakla birlikte bende yeni astra sedan 1.3 CDTI alan ve daha önce jetta, vectra, polo kullanmış biri olarak, kesinlikle tavsiye ederim.
200 tork 90 hp gayet iyi bir performans sunmakla birlikte yakıt tüketimi konusunda müthiş cimri .. Şöyle söyleyim benim arabam 12 binde bugüne kadarki ortalaması 163 kuruş/1km.. 90 km ile gittiğinde 4lt/100 km kadar iniyor, bu kadar donanımlı ve iri bir araba için çok iyi rakamlar, kesinli,kle tavsiye ederim.

Astra sedan 1.3 cdti performansı bence kötü benim sevmediğim diğeri yanı ise süspansiyon sistemi oldu ben çok kollu bağımsız biliyordum ama meğersem klasik torsiyon çubuğu varmış astrada jettada kullandım çok konforlu astradan daha rahat son olarak ise mümkünse alabilirsen focus tdci öneriyorum karar yine senin

tsı olacaksa hiç düşünme jetta derim...

bence tsi jetta yok ben dizel istiyorum diyorsan Focus tdci

Geri